Második tavaszi meccsén is győzni tudott a Komárom a harmadosztályban, ezúttal a fővárosban. A múlt hétvégén 2-1-re győzött a Mosonmagyaróvár ellen Bozsik Péter csapata, most ugyanezt a végeredményt másolta le idegenben, a BKV Előre vendégeként. Már rögtön a találkozó elején megszerezte a vezetést a Komárom, a téli szerzemény, Eszlátyi István volt eredményes. Az első játékrészben a korábban Komáromban játszó Huszárik Zsolt egyenlített ugyan, de a szünet után ismét Eszlátyi volt eredményes, amellyel el is dőlt a három pont sorsa. Ezzel a győzelemmel a Komárom jelenleg a Nyugati csoport hatodik helyén áll, ám mindössze egy pont választja el a negyedik helyezett Ménfőcsanaktól. A következő fordulóban a Komárom a sereghajtó Balatonlelle ellen lép pályára, ám az kérdés, hogy ez mikor fog megtörténni. Az eredeti időpont vasárnap, 15 óra. A friss hírekből kiderült hétfőn, hogy minden tevékenységet beszüntet az MLSZ, így a Komárom sem lép pályára.


NB III., Nyugati csoport, 19. forduló
BKV Előre–Komárom VSE 1-2 (1-1)
Budapest, vezette: Katona B. (Ring K., Molnár A.).
BKV Előre: Éliás – Girán, Tóth K., Balogh B., Ferkó, Csanálosi (Csepregi, 59.), Kiss D. (Delea, 88.), Huszárik, Szabó L. (Ihos, 70.), Miklósvári, Bartha. Vezetőedző: Menczeles Iván.
Komárom: Szabó M. – Módi, Eszlátyi (Tóth I., 90.), Végh T., Molnár, Tóth P. (Kenesei, 83.), Göblyös, Katona A., Sándor (Vincze, 69.), Hajba, Végh B. Vezetőedző: Bozsik Péter.
Gólszerzők: Huszárik (20.), illetve Eszlátyi (3., 55.).