Augusztus első vasárnapján elkezdődik végre a nagyüzem. A másod-, és a harmadosztályban egyaránt 20-20 csapat viaskodik majd. Előbbiben egy, utóbbiban két megyei csapatunk szerepel majd.

Labdarúgó NB II., 1. forduló

PMFC – Dorogi FC

Pécs, vasárnap, 19 óra.

Megkezdi „Championshipes” szereplését a hétvégén a Dorogi FC a másodosztályban. A jelző azért indokolt, mert összesen hét fordulót rendeznek hétközben a 38-ból, és ha valaki messzire jut a Magyar Kupában, akkor a szezon felét szerda-szombat ritmusban tudhatja le. A dorogiak bizakodva várják az újonc elleni nyitányt, nyáron Zuigéber Ákos, Beliczky Gergő és Szerencsi Miklós támadók, Kovács Máté középpályás, Tóth Barnabás védekező középpályás, Zabari Dávid balhátvéd, valamint Tulipán Ákos kapus érkezett a klubhoz.

– Minden mérkőzés nehéz, főleg a szezon elején – fogalmazott Németh Szabolcs vezetőedző. Mint mondta, minden pontért meg kell küzdeni a bajnokságban, és így lesz ez a szezonnyitón is, hiszen a Pécs jó csapat, nehéz ellenfél.

Mi lesz a Dorog első mérkőzésén?

Eredmények megtekintése

Betöltés ...
 Betöltés ...

Labdarúgó NB III., Nyugati-csoport, 1. forduló

Tatabányai SC-Bicskei TC
Tatabánya, vasárnap, 17:30

A Tatabánya a lehető legpikánsabb ellenfél ellen kezdi meg a harmadosztályú szereplést, hiszen előző nyáron épp a Bicske ütötte el a kék-fehér csapatot a feljutástól. Most újra bizonyíthatnak a játékosok. Az akkori mérkőzéshez képest alig változott a Bányász kerete, az előző bajnoksághoz képest pedig csak Kunsági Roland érkezett a csapathoz kapusposztra.

Bekő Balázs kiemelte, hogy nem szeretne a múlttal foglalkozni, a Bicske elleni osztályozó pedig már az. A cél, hogy jól kezdje a Bányász a szezont, és bíznak benne, hogy minél többen látogatnak ki a találkozóra.

Hogyan nyit az NB III.-ban a Tatabánya?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

BKV Előre-Komárom VSE
Budapest, vasárnap, 17:30

A Komárom számára nem ismeretlen sem a Nyugati-csoport összetétele, sem a BKV Előre csapata, hiszen mindkettőt ismerik Bozsik Péterék. A komáromiak keretében voltak változások, ám a csapat magja együtt maradt, így természetesen a csapat győzelemmel szeretné kezdeni a szezont.

Mire jut a Komárom a fővárosban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...