A Magyar Kupa megyei selejtezőiben sem volt kicsi a tét, hiszen a két győztes csapat képviselheti megyénket az országos főtáblán. A Zsámbék hazai pályán ugyan nem tudott gólt szerezni a Vértesszőlős ellen, ám kapni sem kapott, így jöhetett a büntetőpárbaj. Ebben a külön lélektannal bíró csatában a Zsámbék volt a jobb, hiszen mind az öt büntetőjük utat talált Kurucz kapujába, míg a Vértesszőlős csak négyet rúgott be, így Bodó László fiai várhatják majd az ellenfelet a Magyar Kupa főtábláján. A másik mérkőzésen a Nyergesújfalu fogadta a végig idegenben futballozó Kecskédet. A kecskédieknek bejött a folyamatos utazás, hiszen a Nyergesújfalu ellen sem kaptak ki, itt szintén 0-0 lett a vége. A büntetők ezúttal a Kecskédnek kedveztek, így a Linaczmaier-legénység jutott fel az országos főtáblára.

Magyar Kupa, megyei selejtező, 4. forduló
Zsámbéki SK – Vértesszőlősi SE 0-0 (büntetőkkel 5-4)
Zsámbék, vezette: Miráki G. (Drabon B., Frank V. L.)
Zsámbék: Tugyi – György (Homoki, 82.), Szlovák, Juhász, Sugár B., László M. S. (Király, 60.), Áprily, Kósa Szilágyi, Szabó (Cserkuti, 69.), Monori, László D. Vezetőedző: Bodó László.
Vértesszőlős: Kurucz – Szőke, Horváth Z., Wágner, Szabó, Szappanos, Dombai, Jónás, Juhász, Polyák, Kocsis. Vezetőedző: Tokaji Zsolt.

Nyergesújfalu SE – Wati Kecskéd KSK 0-0 (büntetőkkel 5-6)
Nyergesújfalu, vezette: Jurák F. (Jászberényi M., Farkas B.)
Nyergesújfalu: Lakatos – Molnár, Fekete, Tóth D., Hajnal, Izsó, Nagy, Farkas, Balogh (Takács, 60.), Szoboszlai (Fellegi, 80.), Manga. Vezetőedző: Jánosi Dániel.
Kecskéd: Bábszki – Vadkerti (Simon, 46.), Fábián, Hagymási D., Greskó, Pető, Kese, Katóka, Berki, Tomayer, Kiss. Vezetőedző: Linczmaier László.