Hétközi fordulót rendeztek az NB III.-ban, és a Tatabánya, Komárom páros egyaránt hazai közönség előtt lépett pályára. A két nyertes meccsel kezdő Tatabánya ezúttal nem találta saját formáját, és rengeteg egyéni hibával játszott, aminek eredményeképp a Pápa hamar meg is szerezte a vezetést. Az első félidő derekán megduplázta előnyét a mezőnyben hasonlóan gyengén játszó, ám helyzeteit kihasználó Pápa. A szünet előtt Kocsis gólja visszaadta a reményt, ám a Lengyel Ferenc együttese a szünet után megrúgta a harmadik találatát is. A Tatabánya ezek után hiába játszott mezőnyfölényben, nem tudta áttörni a pápai védelmet, még úgy sem, hogy az utolsó negyed órában emberelőnyben játszott a kék-fehér csapat. Hozzá kell tenni, a pápaiak hálóőre, Szigeti óriási bravúrokat mutatott be a mérkőzés végén, de összességében a Tatabánya nem bírta el két alapemberének (Kovács István, Farkas Viktor) hiányát.

A Komárom hazai pályán folytatta a sormintát, azaz egy győzelem és egy vereség után ismét diadal következett. Ezúttal az újonc Gárdony-Agárd csapatát fektették két vállra. Az első gól hamar megérkezett, ami megnyugtatta kicsit a hazaiakat, bár két percre rá már újra egál volt. A Komárom ettől függetlenül újra fel tudott gyorsítani, és még az első félidőben Vincze meglőtte a második komáromi gólt. A találkozó végén Végh találata jelentette a biztos három pontot, így a Komárom épp megelőzte a Tatabányát a tabellán.

NB III., Nyugati-csoport, 3. forduló
Tatabányai SC – Pápai Perutz FC 1-3 (1-2)
Tatabánya, vezette: Oláh G. (Ország P., Halmai K.)
Tatabánya: Kunsági – Kovács D. Sz. (Katona, 46.), Árvai, Krupánszki (Klausz, 46.), Gyürki, Soltész, Kocsis, Szabó, Farkas M. (Hajas, 28.), Németh, Székely. Vezetőedző: Bekő Balázs.
Pápa: Szigeti – Bence, Szilágyi, Szabó Zs., Koronczai, Molnár T. (Irmes, 70.), Németh E., Nagy T., Iványi (Baldauf, 76.), Benecz (Kalász, 57.), Böröczky. Vezetőedző: Lengyel Ferenc.
Gólszerzők: Kocsis (42.), illetve Szabó Zs. (7.), Németh E. (23.), Molnár T. (50.)
Kiállítva: Böröczky (74., Pápa)

Komárom VSE – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 3-1 (2-1)
Komárom, vezette: Horváth P. (Aradi J., Nagy A.)
Komárom: Szabó – Parázs, Eszlátyi (Musitz, 87.), Schiller, Végh T., Simigla (Tóth P., 78.), Vincze, Molnár, Göblyös, Hajba (Módi, 74.), Végh B. Vezetőedző: Bozsik Péter.
Gárdony: Erdélyi – Balogh Á., Ujvári, Kónya, Király, Zsigmond, Koronczi (Lak, 65.), Mód, Rodenbücher (Balogh B., 76.), Kercsó, Sárközi (Cziklin, 46.). Vezetőedző: Oláh Attila.
Gólszerzők: Molnár (16.), Vincze (31.), Végh T. (91.), illetve Balogh Á. (18.)