A harmadosztályban is megkezdődik a pontvadászat, némileg kicserélődött garnitúrával.

Délen a Dunaalmás a Bársonyos ellen kezdi majd meg a szereplést, a Naszály pedig a Császár második csapata ellen lép pályára. Az előző szezonban remekelő Bakonyszombathely a Réde ellen kezdi meg a szezont. Háromesélyes párharcnak tűnik a Várgesztes és a Bakonysárkány összecsapása. Szomszédvári rangadót rendeznek Szákszenden, ahová a Dad utazik. A Bokod és a Csém egyaránt élcsapat volt az előző szezonban, most egymás ellen állnak a rajtkőhöz.
Északon ma este kezdődik majd a bajnokság, miután a Süttő második csapata mindig szombaton lép majd pályára ebben a szezonban. Ellenfelük ezúttal a Szomód lesz. Vasárnap aztán a Baj a TABAK csapatát fogadja, míg a Lábatlan a Tardos ellen vív rangadót. A visszatérő Epöl Dunaszentmiklóson kerül vissza a harmadosztályú vérkeringésbe, a Szárliget pedig a másodosztályból visszatérő Felsőgalla ellen indul a csatába.
Megyei III. osztály, Déli csoport, 1. forduló
Vasárnap, 18 óra: Bakonyszombathely KSE–Réde KSE, Csémi SE–Bokod FCE, D.M.A.C. Dunaalmás–Bársonyos SK, Gesztesi SE–Bakonysárkányi SE, Naszály SE–Császári SE II., Szákszendi SE–Dad KSE.
Északi csoport, 1. forduló
Szombat, 18 óra: Süttői SC II.–Bar-Nul Szomód SE.
Vasárnap, 18 óra: Baj KSE–TABAK, Lábatlani ESE–Tardosi FC, Dunaszentmiklósi SE–Epöli SE, Szárligeti SE–TÉG-Felsőgalla, Az Annavölgyi BSE–Vértestolnai TE mérkőzést november 29-én rendezik.

Szabadnapos: Almásfüzitői SC.