Egy kivétellel minden csapat pályán volt a hétvégén. Szombaton a Nyergesújfalu fogadta a Sárisápot egy elhalasztott mérkőzésen. A találkozót végül a vendégek húzták be egy taktikus mérkőzésen, így a Sárisáp ott folytatja, ahol ősszel abbahagyta: továbbra is tartja a gárda a harmadik helyét a tabellán, de vesztett pontok tekintetében az első. Vasárnap az Oroszlány egy fontos mérkőzést húzott be a Tata ellen. A sok lehetőségből egy gólt szerzett a hazai alakulat, ami elég volt a három pont megszerzéséhez, de a Tata többször is közel járt az egyenlítéshez. Az Esztergom érvényesítette a papírformát Nagyigmándon: a vendégek hat gólt szereztek, ráadásul hat különböző játékos volt eredményes, a Nagyigmánd pedig csak szépíteni tudott az összecsapás végén. A téli átigazolási szezonban gyengülő Bábolna feladta a leckét a listavezető Koppánymonostornak, hiszen a vendégek szerezték meg a vezetést, de egy Rába-duplával fordítottak Vigh Lászlóék, így nagyon fontos három pontot tudtak begyűjteni.


A svábok rangadója ezúttal nem hozott gólt, így hosszú idő után a Vértessomló újra pontot szerzett Kecskéden. A kecskédiektől két játékos is a felkészülés végén távozott, így nehéz volt számukra ez az összecsapás. Nem kegyelmezett a Zsámbék sem ezen a hétvégén, pedig sokáig úgy tűnt, hogy szenvedős lesz a Környe elleni mérkőzésük. Kiprich József csapata sokáig jól tartotta magát, majdnem egy órán keresztül nem esett gól, azonban ezt követően kijött a két csapat közti különbség. A Zsámbék öt játékosa is betalált, így végül elég nagy lett a különbség a végeredményt illetően. Az élmezőnyben végül nem történt változás, a három dobogós csapat egyaránt győzött, az ötödik Esztergom viszont egy pontra közelítette meg a negyedik Nyerges­újfalu csapatát.


Megyei I. osztály, a 4. fordulóból elhalasztott mérkőzésen
Nyergesújfalu SE-Sárisápi BSE 0-2 (0-1)
Nyergesújfalu, vezette: Széplábi G. (Sirokmán A., Jászberényi M.)
Nyergesújfalu: Lakatos – Molnár, Tóth, Hajnal, Zicsi, Vass (Izsó, 46.), Farkas (Fellegi, 88.), Mann, Balogh, Takács, Manga. Vezetőedző: Jánosi Dániel.
Sárisáp: Sándor G. – Szenes, Válent, Jurásek Zs. (Janetka, 84.), Nagy, Manga, Sándor P. (Grenitzer, 90.), Karcagi, Manger (Jurásek J., 92.), Budaházi, Bauer (Csapó, 77.). Vezetőedző: Csapó Károly.
Gólszerzők: Sándor P. (28.), Manger (68.)
Jók: Takács, illetve mindenki
Jánosi Dániel: – Két óriási védelmi hibánkat az ellenfél könyörtelenül kihasználta, mi pedig a számtalan lehetőség közül egyet sem tudtunk gólra váltani. Tragédia nem történt, jövő héten javítanunk kell.
Csapó Károly: – Nehéz előjelekkel vártuk a mérkőzést, de taktikus játékkal sikerült elhoznunk a három pontot.

 1. forduló
  OBSK Oroszlány-Tatai AC 1-0 (1-0)
  Oroszlány, vezette: Balázs K. (Kolozsi P., Gabala Zs.)
  Oroszlány: Boros – Jónás, Szabó, Pawelecz (Tóth, 71.), Szerencse, Bombicz (Nádudvari Á., 83.), Kuzma, Plotár, Fodor (Nádudvari D., 60.), Králl (Földi, 68.), Sárközi (Babai, 76.). Vezetőedző: Gulyás Tamás.
  Tata: Csákány – Felső, Suhai (Hauzer, 46.), Tóth (Martonfi, 46.), Zuggó, Dragonya, Velencei (Sziranidisz, 79.), Minárcsik, Visnyovszki M., Visnyovszki A. E. (Koronczi, 68.), Mezei. Vezetőedző: Wéber Roland.
  Gólszerző: Sárközi (37.)
  Jók: Szabó, Szerencse, Kuzma, Sárközi, illetve Csákány, Visnyovszki M.
  Gulyás Tamás: – A mérkőzést lezárhattuk volna 6-8 alkalommal, de így izgalmas volt a vége. Örülök, hogy nyertünk, további sok sikert a Tatának.
  Wéber Roland: – Első fél­időben hagytuk játszani az Oroszlányt. Nem voltunk elég határozottak. A másodikban rendeztük a sorokat. Két hatalmas ziccer, egy meg nem adott gól… Erőben rendben voltunk, de sokkal koncentráltabban kell játszanunk. Igazságosabb lett volna a döntetlen!

  Nagyigmándi KSK-FC Esztergom 1-6 (0-2)
  Nagyigmánd, vezette: Büki G. (Sirokmán A., Hegedüs P.)
  Nagyigmánd: Slézinger – Bercsi (Szabó R., 46.), Szalai, Klestenitz (Fülöp, 79.), Járóka Mátyás, Kuti Horváth, Járóka Máté (Raffael, 82.), Takács M., Nádolszky (Boros, 46.), Czank, Veres. Vezetőedző: Slézinger László.
  Esztergom: Borsiczky – Lőrinczy, Molnár, Wiest, Varga, Ludvig (Kiss, 79.), Orosházi, Fehértói, Dombai (Tar, 75.), Miknyóczki, Mártonfi (Peller, 58.). Vezetőedző: Terjék Lajos.
  Gólszerzők: Raffael (83.), illetve Molnár (16.), Mártonfi (42.), Wiest (69.), Orosházi (73.), Ludvig (77.), Kiss (80.)
  Jók: senki, illetve mindenki.
  Slézinger László: – Egy jó kezdés után a helyzeteket kihagytuk… Ezen a hétvégén semmi sem volt mellettünk. Gratulálunk az Esztergomnak a győzelemhez.
  Terjék Lajos: – A pálya talaja hagyott kívánnivalót maga után. Ettől függetlenül a csapat jól játszott, szervezett volt, megérdemelten nyertünk ilyen arányban is.

  Koppánymonostori SE-Bábolnai SE 2-1 (1-1)
  Koppánymonostor, v: Katona B. M. (Farkas B., Linn K.)
  Koppánymonostor: Gíber – Korcsok (Mészáros, 76.), Pekler, Hegedüs (Venczel, 68.), Simonka, Rába, Sinkó, Szalai (Csapó, 82.), Dávid, Dombi (Tóth, 60.), Tímár (Egyed, 63.). Vezetőedző: Vigh László.
  Bábolna: Babina – Lanzendorfen, Varga B. J., Széles (Pécsvárady, 70.), Kalamár (Takács B., 73.), Bognár, Soha, Szalai (Zsidi, 91.), Szendi, Végh, Vörös. Vezetőedző: Józsa Péter.
  Gólszerzők: Rába (37., 62.), illetve Lanzendorfen (32.)
  Jók: Rába, Dávid, Simonka, illetve senki.
  Vigh László: – Az első játékrészben nem volt az igazi a játékunk. Nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki a második fél­időben. Amíg bírta az ellenfél, addig jól szűkítette a területeket, de kijött az erőkülönbség.
  Józsa Péter: – Vállalható vereséget szenvedtünk egy élmezőnyben tanyázó csapat ellen.


  Vértessomlói KSK-Wati-Kecskéd KSK 0-0
  Vértessomló, vezette: Hartdégen Zs. (Varga I., Derecskei B.)
  Vértessomló: Ujszászi – Somodi, Erdei, Koller, Raffai (Murányi, 92.), Batin, Kovács K., Kóródi, Kovács S., Dobbelaere (Éliás, 46.), Petőcz. Vezetőedző: Schöffer Antal.
  Kecskéd: Grósz – Vadkerti (Kocsán, 74.), Fábián, Greskó (Neckernusz, 84.), Darabos (Neukunft, 74.), Czékmány, Kese, Berki, Simon, Tomayer, Farkas. Vezetőedző: Linczmaier László.
  Jók: Ujszászi, Koller, Raffai, illetve mindenki.
  Schöffer Antal: – Egy szimpatikus csapattól végre sikerült egy pontot szereznünk. További sok sikert kívánok a Kecskéd csapatának.
  Linczmaier László: – Ezer sebből vérző csapatunk mindent megtett ma a sikerért. Két támadónk Ausztriába igazolt az utolsó héten, a csapatkapitányunk sárgás volt, és emellett is voltak hiányzóink. Mégis hiányérzetem van, hiszen kapufákat rúgtunk, 11-est hibáztunk és emellett is voltak helyzeteink.

  Környe SE-Zsámbéki SK 0-5 (0-0)
  Környe, vezette: Szeibert P. (Széplábi G., Lovas G.)
  Környe: Varsányi – Zelenai, Békefi (Turi, 54.), Szabó K., Járóka F., Takács K., Kósa, Takács B. (Horváth J., 70.), Antalovits, Méhész (Bihari, 62.), Kerék. Vezetőedző: Kiprich József.
  Zsámbék: Tugyi – György, Juhász, Sugár B. (Sugár S., 76.), László M. (Szabó, 59.), Kósa Szilágyi (Peinlich, 80.), Monori, László D., Haupt (Pál, 70.), Homoki (Áprily, 67.), Marticsek. Vezetőedző: Bodó László.
  Gólszerzők: Haupt (58.), Sugár B. (61.), Monori (71.), Áprily (78.), Szabó (90.)
  Jók: mindenki, illetve György, Marticsek, Szabó, Monori.
  Kiprich József: – Egy órán keresztül jól tartottuk magunkat, de egy meccs 90 percig tart…
  Bodó László: – Az első gólig nagyon nehéz volt, de az első találatunk után felszabadult a csapatom, és onnantól fogva nem volt kérdés a három pont sorsa. Örülök, hogy a meccset lehoztuk kapott gól nélkül, és hogy ötször be tudtunk találni. Gratulálok a csapatomnak.