Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a megyei bajnokságok véget értek, így egyetlen kérdés maradt, hogy melyik két csapat jut be a Megyei Kupa döntőjébe, és végül melyik nyeri azt. A kérdés első felére választ is kaptunk. Az elődöntőbe jutott négy csapat közül három a megyei első osztályban szerepel, a „kakukktojás” Csolnok két első osztályú csapatot, és az Ácsot búcsúztatva jutott be a legjobb négy közé másodosztályú létére. A nagy utazás azonban véget ért a csolnokiak számára, hiszen az Esztergom az első félidőben szerzett két góljával el is döntötte a továbbjutást, hiszen a szünet után már nem esett több gól. Zsámbékon volt bőven találat. A Kecskéd nem a legjobb előjelekkel utazott Zsámbékra, hiszen a két csapat idén háromszor találkozott a bajnokságban, és mindhármat Bodó László csapata nyerte, összességében 14-3-as gólkülönbséggel.

A kupameccsen 3-1-es vezetésnél kettős kiállítás sújtotta a kecskédieket, így nem nagyon lehetett kérdés a továbbjutás. Végül a Zsámbék 10-1-re diadalmaskodott, ezzel eldőlt, hogy melyik két csapat játssza majd a kupadöntőt. A harmadik helyét a Csolnok és a Kecskéd játszik majd, ami azt is eldönti, hogy jövőre melyik három gárda képviseli megyénket a Magyar Kupa országos főtábláján, hiszen a kupasorozat egyben kvalifikáció is volt. A döntőt vasárnap, Sárisápon rendezik.

Megyei Kupa, 4. forduló, a döntőbe jutásért
Zsámbéki SK-Wati-Kecskéd KSK 10-1 (3-1)
Zsámbék, vezette: Farkas B. (Szeibert P., Frank V. L.)
Zsámbék: Tugyi (Bartos, 46.) – György, Juhász, Sugár B. (Szabó, 66.), Sárközi, Áprily (Bíró, 56.), Monori, László D. (Sugár S., 62.), Karai (László M., 46.), Homoki (Pál, 73.), Marticsek (Magyar, 71.). Vezetőedző: Bodó László.
Kecskéd: Bábszki – Schmidt (Hagymási, 47.), Vadkerti, Kocsán, Neukunft, Czékmány (Darabos, 66.), Kese, Neckernusz (Nagy, 75.), Gyenes (Grósz, 69.), Berki, Tomayer. Vezetőedző: Linczmaier László.
Gólszerzők: Monori (18., 27., 70., 82.), László D. (33.), Juhász (56.), László M. (76., 84., 86.), Sugár S. (87.), illetve Vadkerti (4.)
Kiállítva: Berki, Tomayer (mindketten Kecskéd, a 33. percben)

Csolnoki SZSE-FC Esztergom 0-2 (0-2)
Csolnok, vezette: Linn K. (Balázs K., Kis G. B.)
Csolnok: Méhész – Putnoki, Barlangi T. (Nebehaj, 75.), Binder (Putnoki, 46.), Yousif, Vörös, Barlangi B., Seregi, Kovács (Gause B.), Jantos, Pázmándi. Technikai vezető: Gál Csaba.
Esztergom: Iványi – Peller, Varga, Pásztor, Molnár A., Ludvig (Molnár M.), Fehértói, Dombai (Galacs, 59.), Krammer, Tar (Rácz, 46.), Mártonfi (Kiss, 59.). Asszisztensedző: Kun Imre.
Gólszerzők: Mártonfi (34.), Pásztor (39.)