Hamarosan újra kezdődik a megyei labdarúgás is, az MLSZ Megyei Igazgatósága pedig elfogadta a nevezéseket. Nézzük, melyik csapat hol fog indulni az előttünk álló bajnokságokban.

A megyei első osztályban annyi változás történt, hogy a Tát feljutott, az Oroszlány pedig visszalépett, és a megyei harmadosztályban indul. A sereghajtóként végző Nagyigmánd és a bajnok Zsámbék is maradt, így 13 csapat viaskodik ismét.

A másodosztályban a Tát ugye feljutott, kieső pedig nem volt, leszámítva a menet közben visszalépő Kocs csapatát. Két új gárda érkezett ide: a Lábatlan és az Almásfüzitő a harmadosztályból jutott fel, így itt maradt a 16 csapat, a Piliscsév is bennmaradt.

A harmadosztályban van a legtöbb változás: nem indít második csapatot a Császár, nem nevezett a Réde, valamint feljutott a Lábatlan és az Almásfüzitő. Helyükre a Zsámbék nevezett második csapatot, újra lesz foci Bajnán, beadta nevezését újra a Tárkány is, illetve itt találkozunk majd az Oroszlánnyal, így maradt a 25-ös létszám, amely majd Északi és Déli csoportra lesz felosztva.