Szerda után vasárnap is pályán voltak az NB III.-as csapataink a Nyugati-csoportban, de nem sok sikerrel. A Komárom hazai pályán fogadta a régi ismerős Bicskét. A mérkőzésen Bozsik Péter együttese szerezte meg a vezetést már a nyolcadik percben az új igazolás, Csendes találatával, de még a szünet előtt egalizált Lassú góljával a Bicske. A szünet után a tatabányai nevelésű Gaszner három pontot érő gólt szerzett, ezzel a Bicske mehetett haza győzelemmel. A Tatabánya is hazai közönség előtt játszott, de a szurkolók nem tudták gólba hajszolni a Bekő-csapatot. Ahogy szerdán, úgy most is 0-0 lett a találkozó vége, ezzel pedig két ponttal áll a Tatabánya, hárommal pedig a Komárom.


NB III., Nyugati-csoport, 3. forduló
Komárom VSE–Bicskei TC 1-2 (1-1)
Komárom, vezette: Muhari G. (Bőhm Á., Sipos L.)
Komárom: Szabó M. – Tóth D., Csernák, Schiller, Végh T. (Vincze, 59.), Tóth P., Göblyös (Szileszki, 68.), Böndi (Szecsődi, 59.), Gelencsér, Hajba, Csendes. Vezetőedző: Bozsik Péter.
Bicske: Szűcs – Grabant, Vékony, Lassú, Sóron (Peinlich, 92.), Kovács (Bajor, 84.), Kürti (Németh, 74.), Hirman, Mlinárcsik, Gaszner, Popovics. Vezetőedző: Csordás Csaba.
Gólszerzők: Csendes (8.), illetve Lassú (44.), Gaszner (58.)
Tatabányai SC–Pápai Perutz FC 0-0
Tatabánya: Mencsik L. (Hovanecz M. L., Török K.)
Tatabánya: Kunsági – Kovács I., Krupánszki (Árvai, 46.), Soltész, Szegleti, Katona, Hajas, Klausz, Farkas V. (Letenyei, 46.), Székely, Farkas Z. (Módi, 79.). Vezetőedző: Bekő Balázs.
Pápa: Dénes – Bencze, Szilágyi (Füredi, 62.), Oláh (Rátonyi, 20.), Kalász, Hanzl, Sandal, Szalai, Skriba (Jurik, 85.), Iványi, Molnár. Vezetőedző: Weitner Ádám.