LABDARÚGÓ NB II, 3. FORDULÓ
III. KERÜLETI TVE–DOROGI FC 1–2 (1–1)
Budapest, III. Ker. TVE Sporttelep, 450 néző, vezette: Takács T. (Kiss B., Tőkés R.)
III. KERÜLETI TVE: Horváth T. – Rédei, Erdei, Fejes A. (Opavszky a szünetben), Tóth K. (Bekker, 75.) – Schuszter (Tamási Zs., 59.), Egerszegi – Horváth O. (Sili, 75.) Remili (Rajczi, 80.), Rabatin – Borvető. Edző: Czvitkovics Péter, Veress Balázs.
DOROG: Mursits – Kárász (Nyíri V., 76.), Dlusztus, Izing, Papp M. – Lénárt – Szedlár (Lőrincz A., 88.), Tóth B. (Nagyházi, 80.), Szerencsi (Csillag, 80.), Barna G. – Girsik (Zabari, 88.). Vezetőedző: Fenyvesi László.
Gólszerzők: Borvető (14.), illetve Lénárt (43. – 11-esből), Girsik (62.)
Sárga lap: Lénárt (36.)


A nyitófordulóban a Nyíregyháza ellen idegenben drámai körülmények között maradt pont nélkül a dorogi együttes, így most az első idegenbeli győzelmére tört a szezont két vereséggel kezdő újonccsapat otthonában. A vezetést azonban a fővárosiak szerezték meg: Remili lépett ki ziccerben, Borvetőhöz passzolt, aki 11 méterről a kapuba helyezte a Kerület vezető találatát. A vendégválasz a fél­idő végén jött: Szedlár harcolt ki büntetőt, amit Lénárt váltott gólra. A második játékrészben a fordítás is sikerült a dorogiaknak: Barna Gergő beadása középen három hazai védő felett is elszállt, a hosszún Girsik érkezett, aki átvette a labdát, majd közelről a hálóba helyezte azt.
Az eredmény később már nem változott, a Dorogi FC így 2–0–1-es mérleggel rendelkezik. Folytatás szerdán 17.30-tól hazai pályán (Tatabányán) a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen.

Borítókép: III. Kerület TVE Facebook-oldal