A harmadosztály déli csoportjában már csak egyedül a Dunaalmás áll háromból három győzelemmel, és a Naszály ellen lesz esély a negyedikre. A Szákszend és az Oroszlány hatpontos rangadót vív egymással, vendéggyőzelem esetén helyet is cserélne a két gárda egymással. A Bokod még pont nélkül áll, így fogadja a Csémet. A Várgesztesre is rangadó vár a Bakonyszombathely ellen, egyik csapat sem kezdte túl fényesen a szezont, a vendégek még pont nélkül állnak. A Dad otthon feledtetné az elmúlt heti vereséget, a Tárkány ellen erre van esély. A Bakonysárkány még veretlen, és vélhetően a Bársonyos otthonában az is marad. Északon már szombaton elkezdődik a forduló, a Zsámbék a Bajt fogadja majd. A hazaiak már 32 gólt lőttek. Egyedüli hibátlan csapat mégis csak a TABAK, amely a hétvégén Tardosra látogat majd egy igazi hatpontos rangadóra. A Szárliget és az Annavölgy egymás ellen javítana, a Dunaszentmiklós pedig Szomódon szenvedhet meg. A Süttő II. otthon fogadja a Bajnát a nullapontosok derbijén, a Felsőgalla pedig a Vértestolna ellen győzne.
Megyei harmadosztály, dél, 4. forduló
Szept. 5, vasárnap, 16 óra
Szákszendi SE–Oroszlányi SZE, Gesztesi SE–Bakonyszombathely KSE, Bokod FCE–Csémi SE, D.M.A.C. Dunaalmás–Naszály SE, Dad SE–Tárkány KSE, Bársonyos SK–Bakonysárkányi SE.
Megyei harmadosztály, észak, 4. forduló
Szept. 4, szombat, 16 óra
Zsámbéki SK II.–Baj KSE
Szept. 5, vasárnap, 16 óra
Tardosi FC–TABAK, Szárligeti SE–Annavölgyi BSE, Bar–Nul Szomód SE–Dunaszentmiklósi SE, Süttői SC–Bajnai SE, Széchenyi TSE–Vértestolnai TE.