A harmadosztály mindkét csoportjában az ötödik forduló következik. Délen az egyetlen hibátlan csapat, a Dunaalmás Tárkányba látogat majd. A hazaiak a harmadik helyen állnak, így nem lesz egyszerű feladat a hibátlan sorozat meghosszabbítása. A pont nélkül álló csapatok közül a Bokod a Várgesztest fogadja majd, míg a Bakonyszombathely a Szákszendet látja vendégül. A Bakonysárkány a Daddal vív rangadót, az Oroszlány pedig otthon szeretne győzni a Bársonyos ellen. Jónak ígérkezik a Csém naszályi vendégjátéka is. Északon a Tardos áll jelenleg száz százalékos teljesítménnyel csak, bár ez összesen két győzelmet jelent. Most az Annavölgy ellen folytathatják idegenben. Az annavölgyiek mellett a Bajna sem szerzett még pontot, most a Szomód ellen kíséreli meg a csapat. A Dunaszentmiklós a Zsámbék II. ellen vív rangadót, a Baj pedig a Szárliget ellen erősítené meg a dobogós pozícióját. A Vértestolna–Süt­tő II. összecsapás is érdekes lehet, ahogy a TABAK–Felsőgalla is.
Megyei III. osztály, Dél, 5. forduló
Szeptember 12, vasárnap, 16 óra
Tárkány KSE–D.M.A.C. Dunaalmás, Naszály SE–Csémi SE, Bokod FCE–Gesztesi SE, Bakonyszombathely KSE–Szákszendi SE, Bakonysárkányi SE–Dad SE, Oroszlányi SZE–Bársonyos SK.
Megyei III. osztály, Észak, 5. forduló
Bajnai SE–Bar-Nul Szomód SE, Dunaszentmiklósi SE–Zsámbéki SK II., Baj KSE–Szárligeti SE, Annavölgy BSE–Tardosi FC, Vértestolnai TE–Süttői SC, TABAK–Széchenyi TSE.