Az NB III. Nyugati-csoportjának 9. fordulójában a Tatabánya idegenben, a Komárom hazai pályán nyert.

Sorozatban harmadik mérkőzését nyerte meg a Komárom a hétvégén, ráadásul ez volt sorrendben a hatodik találkozó, amit vereség nélkül vívott meg Bozsik Péter együttese. Az előző szezonban csak a létszámbővítésnek köszönhetően bennmaradó, de most is kiesőhelyen álló Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő együttesét fogadták vasárnap. A találkozó sokáig nem hozott gólt, azonban a Simigla Attila helyére beálló Szántó Gergő Szabolcs a 78. percben megszerezte a győztes gólt, így a Komárom újabb három pontot gyűjtött a hétvégén. Ezzel a sikerrel a KVSE a nagyon előkelő negyedik helyen áll a tabellán a harmadosztály Nyugati-csoportjában. A vezetőedző a találkozó lefújását követően elmondta, hogy egy tudatosan játszó, szervezett együttes a Gárdony, de ennek ellenére a Komárom rendkívül sok helyzetet tudott kialakítani. Ahogy Bozsik Péter fogalmazott, egy sima meccset tett nehézzé saját magának a gárda, hiszen bár mezőnyben az ellenfele fölé nőtt, és helyzeteket is szép számmal dolgozott ki, azok kihasználása nem volt a legjobb. Egy gólt azonban mégis szerzett a csapat, amiért nem lehet elmarasztalni a játékosokat, ráadásul a védelmet is ki lehet emelni, hiszen újabb kapott gól nélküli meccset hozott le a Komárom – tette hozzá a vezetőedző.

A Tatabányának jóval nehezebb dolga volt, hiszen a MOL Magyar Kupában ellenfélül kapott Nagykanizsa volt a hétvégi ellenfél. A két klub ugyanolyan mérleggel állt a fordulót megelőzően. A kérdőjelek helyére gyorsan pontot akart tenni a Bekő-alakulat, hiszen szűk húsz perc alatt Árvai Dániel duplázott, így hamar kétgólos lett az előny. A szünet után már egyik fél sem szerzett gólt, így a Tatabánya 2-0-ra diadalmaskodott. Ezzel a Bányász a nyolcadik pozícióban foglal helyet. Bekő Balázs elmondta, hogy az első félidőben megvalósította a csapat azt, amit szeretett volna. Rengeteg helyzetük volt, jól játszottak, stabilak voltak. Hozzátette, hogy gyorsan kétgólos előnye lett az együttesnek, de a harmadikat nem tudta „rárúgni”. A szünet után maradtak nyitott kérdések, a Tatabánya már olyan jól, de nem forgott veszélyben a győzelmünk – fűzte hozzá Bekő Balázs vezetőedző.

NB III., Nyugati-csoport, 9. forduló
FC Nagykanizsa-Tatabányai SC 0-2 (0-1)
Nagykanizsa, vezette: Takács R. L. (Király Zs., Domján D.)
Nagykanizsa: Borsi – Kószás (Bohata, 77.), Bagó (Béli, 46.), Kovalovszki, Szabó (Talabér, 46.), Ekker, Lőrincz (Nikic, 77.), Vlasics (Péntek, 61.), Horváth, Major, Tóth. Vezetőedző: Koller Zoltán.
Tatabánya: Kunsági – Árvai (Farkas Z., 65.), Kovács I. Krupánszki, Gyürki (Farkas V., 54.), Soltész, Szegleti (Módi, 46.), Katona, Hajas (Németh, 54.), Klausz, Székely. Vezetőedző: Bekő Balázs.
Gólszerző: Árvai (15., 18.)

Komárom VSE-Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 1-0 (0-0)
Komárom, vezette: Papp Á. (Nagy V., Nagy B.)
Komárom: Szabó – Tóth D., Csernák, Schiller, Végh, Simigla (Szántó, 63.), Vincze, Szileszki (Tóth P., 46.), Gelencsér, Hajba, Csendes (Böndi, 36.). Vezetőedző: Bozsik Péter.
Gárdony: Steer – Falusi, Gere, Király (Földesi, 83.), Wágner, Tóth, Koronczi, Cziklin (Tajti, 53.), Kökény (Emperger, 53.), Szabó, Kiss (Varga, 83.). Vezetőedző: Helm András.
Gólszerző: Szántó (78.)