Az utolsó fordulót rendezik idén a harmad­osztályban. Délen a Bokod és a Dad szomszédvári rangadót vív szombaton. Vasárnap is jó meccsek lesznek, leginkább a harmadik Várgesztes és a második Oroszlány összecsapása lesz izgalmas, hiszen csak két pont a különbség. A listavezető Bakonysárkány Tárkányba utazik, a Naszály pedig a Bársonyost fogadja. A Dunaalmás Bakonyszombathelyre látogat, a Csém pedig otthon vív rangadót az egy ponttal kevesebbet gyűjtő Szákszend ellen. Északon az első a másodikat fogadja, az eddig minden meccsét megnyerő Tardos a Zsámbék második csapatát. A harmadik helyen álló Dunaszentmiklós a Felsőgalla ellen vív fontos derbit. A Baj tovább kapaszkodna a dobogóra, ehhez a Süttő második csapatát kellene legyűrni a hétvégén. A Bajna és a Vértestolna alsóházi derbit vív, a hazaiak még nem szereztek pontot, a vendégek pedig már hatot. A Szárliget és a TABAK háromesélyes meccset játszik egymással.
Megyei III. osztály, Dél, 13. forduló
Novermber 6., szombat, 13 óra.
Bokod FCE–Dad SE.
November 7., vasárnap, 13 óra.
Csémi SE–Szákszendi SE, Bakonyszombathely KSE–D.M.A.C. Dunaalmás, Naszály SE–Bársonyos SK, Tárkány KSE–Bakonysárkányi SE, Gesztesi SE–Oroszlányi SZE.
Megyei III. osztály, Észak, 13. forduló
November 7., vasárnap, 13 óra.
Tardosi FC–Zsámbéki SK II., Baj KSE–Süttői SC II., Dunaszentmiklósi SE–Széchenyi TSE, Bajnai SE–Vértestolnai TE, Szárligeti SE–TABAK.