A 13. kör jön a hétvégén a másodosztályban. A forduló rangadóját Mocsán rendezik, ahová az Ete látogat. A két alakulat között mindössze három pont a különbség, így a Mocsa a második, az Ete a negyedik helyről várja a találkozót. Kettőjük között a Csolnok található, amely a hétvégén majd Süt­tőre utazik. A csolnokiak az előző hétvégén tíz gólt lőttek, így egyértelmű, hogy jó formában szerepel a csapat, de a Süttő mindig képes a meglepetésre. A sereghajtó Bana az előző körben megszerezte az első győzelmét, most Ászáron duplázná meg ezt a számot. Az Ászár a listavezető legyőzése után egy nagy verésbe futott bele az előző hétvégén. A bravúrgyőzelmet bemutató Piliscsév Gyermelyre utazik majd, itt szintén bravúr kellene a pontszerzéshez. A Lábatlan Ácsra látogat majd, itt azért a vendégek esélyesebbnek tűnnek, de az Ács otthon biztosan megizzasztja a lábatlaniakat. Jó párharc lesz Bajóton is, ahová majd a Kisbér utazik el. A két csapat között mindössze kettő pont a differencia, így egy hazai győzelemmel helyet is cserélhet a két gárda.
A listavezető Pilismarót számára kötelező a három pont begyűjtése Császáron. Az Almásfüzitőnek is hasonló a célja a hétvégére, hazai közönség előtt kellene győzni a Tokod ellen.
Megyei II. osztály, 13. forduló
November 13., vasárnap, 13 óra.
Süttői SC–Csolnoki SZSE, Ászár KSE–Banai KSK, Ácsi Kinizsi SC–Lábatlani ESE, Almásfüzitői SC–Tokod SE, Gyermely–Piliscsévi SE, Mocsa KSE–Etei SE, Császári SE–Pilismarót SC, Bajóti Szikra SE–Kisbéri SSE.