A 20. fordulóval folytatódik a megyei első osztály. Ezen a hétvégén eléggé heterogén lesz a kezdés, hiszen négy különböző időpontban is látunk mérkőzéseket. Legkorábban, 11:30-tól a forduló (és a tavasz) legfontosabb meccsét rendezik. Az már korábban eldőlt, hogy a bajnoki cím kétesélyes lesz, és most a tabella első két helyén álló csapat vív egymással. A hazai Koppánymonostor a tabella második helyén áll, és az előző héten vereséggel hangoltak erre a mérkőzésre. A Zsámbék veretlensége is megszakadt tavasszal, ők a Kecskédtől kaptak ki. Jelenleg négy pont a Zsámbék előnye úgy, hogy egy mérkőzéssel kevesebbet játszott a Bodó-csapat. Ha a címvédő elvinné a három pontot, óriási előnyre tenne szert, míg egy hazai sikerrel méginkább szorossá válna a bajnoki címért folyó harc – ami amúgy így is elég szoros. Ősszel a Zsámbék hazai pályán győzni tudott. Egy órával később a Vértessomló fogadja a Nyergesújfalut. A két csapat őszi teljesítménye igen hasonló volt, a tavaszi viszont teljesen különböző: a Nyergesújfalu idén csak nyert, a Vértessomló csak kikapott, így már hét pont a differencia. A sereghajtó Nagyigmánd a Vértesszőlőst látja majd vendégül. Egyik gárda sincs jó formában, a szőlősiek egy pontot gyűjtöttek tavasszal, a Nagyigmánd egyet sem, így egymás ellen javíthatnak.

Két alapemberét és vezetőedzőjét és nélkülözve fogadja majd a Sárisáp az Esztergomot fél háromtól. A hazaiak így is esélyesebbnek tűnnek, hiszen a tabellán nagy a különbség, de az esztergomi csapat fontos győzelmet aratott az előző körben. Ősszel a Sárisáp egy szoros meccsen 2-0-ra győzött. A Tát és a Bábolna dobogós rangadót vív majd egymással. Igaz, hogy jelenleg csak az ötödik és hatodik helyen állnak, ráadásul azonos pontszámmal, de egy győzelemmel bármelyik fél felléphetne a dobogó legalsó fokára, a vesztes viszont súlyos helyeket csúszhat hátra, épp ezért nagyon fontos lesz ez a mérkőzés. Rendhagyó módon, 17 órától veszi kezdetét a Tata-Környe mérkőzés. Itt mindkét gárda elég jó formában van, és csak hat pont a különbség kettőjük között. Ősszel a Tata simán győzött.

Megyei I. osztály, 20. forduló
Március 13, vasárnap, 11:30
Koppánymonostori SE-Zsámbéki SK
Pintér László, a Koppánymonostor vezetőedzője: – Remélem a vasárnapi ebéd időpontjában sokan választják majd a mi mérkőzésünket. Az őszi zsámbéki találkozó nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Most hazai pályán szeretnénk visszavágni!
Március 13, vasárnap, 12:30
Vértessomlói KSK-Nyergesújfalu SE
Schöffer Antal, a Vértessomló vezetőedzője: – Nem könnyű mérkőzés vár ránk. Reménykedek benne, hogy meg tudjuk törni a rossz sorozatunkat.
Nagyigmándi KSK-Vértesszőlősi SE
Járóka Mátyás, a Nagyigmánd vezetőedzője: – Bizakodom abban, hogy sámánt nem kell hívni, hogy levegye rólunk azt a rontást, ami évek óta rajtunk ül. Ezt megtehetik a srácok maguk is, ha fejben megtaláljuk a helyes utat, mert amin most vagyunk az sajnos rossz irány! De ehhez ők kellenek és az, hogy megértsék! Szőlős formától függetlenül mindig nehéz ellenfél, ez holnap sem lesz másként. Készülünk tisztességgel és kíváncsian várom, melyik formát vesszük elő a mérkőzésen.
Március 13, vasárnap, 14:30
DG Tát SE-Bábolnai SE
Szabó Attila, a Tát vezetőedzője: – Az mellett, hogy nem tudjuk játszani a játékunkat a pályák állapota miatt, bőven vannak még problémáink, de ezeket félre kell tenni a céljaink elérése érdekében. Minden mérkőzés nagyon nehéz, ahogyan ez is az lesz.
Sárisápi BSE-FC Esztergom
Csapó Károly, a Sárisáp vezetőedzője: – A tavaszi eredményből kiindulva nagyon nehéz mérkőzésre számítok, viszont nekünk mindenképpen nyernünk kell, hogy elérjük a minimális céljainkat.
Március 13, vasárnap, 17:00
Tatai AC-Környe SE
Wéber Roland, a Tata vezetőedzője: – Fontos mérkőzés előtt állunk. A Környe egy harcos, jó csapat. A célunk otthon tartani a három pontot. Motiváltak és elszántak a srácok, ami jó előjel lehet!

Ki nyeri a forduló rangadóját?

Eredmények megtekintése

Betöltés ...
 Betöltés ...