Mint arról korábban beszámoltunk, az NB III.-ban szereplő Tatabányai SC-nél több változás is lesz a keretben. A távozók mellett vannak már érkezők is. Eddig Forró Gyula, Németh Attila és Hajas Attila jött, utóbbi kettő vissza, viszont a napokban két új igazolást is bejelentett a klub.

Szegő Imre Mosonmagyaróvárról igazol a klubhoz, méghozzá kölcsönben.
A 22 éves, jobblábas játékos az előző szezonban kereken száz pontot gyűjtő, és ezzel bajnok Mosonmagyaróvár játékosa volt, ahol kétszer kapott a kezdőcsapatban helyet,  és hatszor állt be csereként, de így is hatszor eredményes volt. Összehasonlításképp a Tatabánya legeredményesebb játékosa tavaly a vezetőedzővé avanzsáló Gyürki Gergely volt a maga tíz találatával.
Szegő a mosonmagyaróvári szezonját megelőzően a szintén harmadosztályú BKV Előre kulcsembere volt, akkor 30 találkozón volt a kezdőcsapat tagja, és 10 gólt szerzett. 
“A tréningeken Imre jól dolgozik, láthatóan érzi a kaput. Érkezésével tovább erősödtünk” – fogalmazott Gyürki Gergely, vezetőedző a TSC Facebook-oldalának.

Az eddig Budaörsön futballozó Molnár Tibor is csatlakozott a kerethez.

 A 29 éves, jobb lábas támadó tavaly tizenkét mérkőzésen két gólt szerzett, egy évvel korábban tizenöt meccsen ötször talált be az ellenfelek kapujába. A Videoton nevelésű játékos pályafutása nagy részében a második vonalban futballozott, de játszott a PAFC élvonalbeli együttesében is. Játéktudása és erőnléte gyorsan meggyőzte Csapatunk vezetőit, és Tibor is hamar a Tatabánya mellett döntött. A játékos elmondta: szívesen igazolt Tatabányára, ahol remélhetőleg gyorsan beilleszkedik a Csapatba, és játékával hasznos tagja lehet a Bányásznak – írta a tatabányai klub közösségi oldalán.