A harmadosztályban a győzelemmel kezdő csapatok szeretnék folytatni a megkezdett utat. A Dad ezt Rédén teheti meg, a Bársonyos pedig Oroszlányon szeretné megszerezni második sikerét. A Bana-Szákszend párosnál mindkét gárda győzelemmel kezdett. A Várgesztes még nem volt pályán ebben a szezonban, most rangadót vív a Csémmel, mindkét gárda ismét esélyes a dobogóra. A Tárkány a Császár-Ete II.-t fogadja, a Bokod pedig a Bakonyszombathely ellen vív. Északon a címvédő Tardosnak kötelező a győzelem hazai pályán a Szárliget ellen. A Pilismarót Szomódra látogat majd, a Naszály pedig Vértestolnára, itt azért a vendégek esélyesebbnek mutatkoznak. A Dunaalmás is elhozhatja mindhárom pontot a Tokodaltáróról, a Bajót pedig most már tényleg bemutatkozhat a harmadosztályban, ellenfele az Annavölgy lesz, amely szintén nem játszott még. A Tatabányai Vasas-Bajna összecsapás elmarad.

Eurotrade Solar Megyei III. osztály, Dél, 2. forduló

Augusztus 21., vasárnap, 18 óra

Banai KSK-Szákszendi SE, Réde KSE-Dad SE, Oroszlányi SZE-Bársonyos SK, Bokod FCE-Bakonyszombathely KSE, Csémi SE-Gesztesi SE, Tárkány KSE-Császár-Ete II.

Eurotrade Solar Megyei III. osztály, Észak, 2. forduló

Tardosi FC-Szárligeti SE, Bar-Nul Szomód SE-Pilismarót SC, Vértestolnai TE-Naszály SE, TABAK-D.M.A.C. Dunaalmás, Bajóti Szikra SE-Annavölgyi BSE.