Szinte hibátlan hétvégén vannak túl a Komárom-Esztergom megyei csapatok a harmadosztályban, ami nagy szó, hiszen nagyon nehéz forduló várt csapatainkra. A Tatabánya a forduló rangadóját nyerte meg Felcsúton. A Puskás Akadémia II. két fordulóval ezelőttig folyamatosan vezette a tabellát, azonban az előző körben a Komárom megtörte a felcsúti fiatalok lendületét. A Tatabánya önbizalommal telve utazott a szomszédba, hiszen az előző körben a III. Kerületet sikerült legyűrni. Az első félidő döntetlennel zárult, a térfélcserét követően viszont ismét lecsapott Árvai Dániel, így a Tatabánya behúzta a derbit, így természetesen továbbra is vezeti a Nyugati-csoport tabelláját, ahogy Árvai Dániel is a góllövőlistát 17 találattal.

Puskás Akadémia II.-Tatabányai SC 1-2 (1-1)
Tatabánya: Lóth – Árvai, Kovács I., Krupánszki, Szegleti, Katona, Szegő, Molnár (Hajas, 62.), Székely, Forró (Kocsis, 70.), Letenyei. Vezetőedző: Gyürki Gergely.
Puskás Akadémia II: Pécsi – Kern (Szabó, 62.), Magasföldi (Pryschur, 81.), Bakos, Kicsun (Vizler, 62.), Babós, Makara (Barkóczi, 70.), Major (Demeter, 46.), Vajda, Dusinszki. Vezetőedző: Nagy Ádám.
Gólszerzők: Demeter (54.), illetve Vajda (20., öngól), Árvai (78.)