Hatpontos rangadó várt László Péter  csapatára hazai környezetben a Kelen ellen, hiszen a fővárosi klub két ponttal előzte a tabellán a komáromiakat, így egy előzéssel helyet is cserélhetett volna a két gárda. Ezért igen motiváltan lépett pályára a KVSE, aminek meg is lett az eredménye: a 25. percre már 2-0 volt az állás a hazaiaknak. A szünet előtt még szépíteni tudott a zöld-fehér csapat, majd a második félidőben egalizált is. A végén aztán ismét Nagy Zalán volt a főszereplő, sokadszorra rúgott nagyon fontos gólt, így a Komárom otthon tudta tartani a három pontot. Ezzel meg is előzte a Kelent, a tabellán, és a szezon előtt kitűzött bennmaradáshoz is egyel közelebb lépett. A KVSE jelenleg a 11. helyen áll a tabellán.

NB III., Nyugati-csoport, 15. forduló
Komárom VSE-Kelen SC 3-2 (2-1)
Komárom, vezette: Dombi O. (Jakab B., Kondákor T.)
Komárom: Bánfalvi – Nagy T., Tóth Gy. (Vincze, 82.), Köles, Szecsődi, Gelencsér Gy. (Tóth P., 73.), Horváth M., Torma, Schiller, Sandal (Katona, 88.), Nagy Z. Vezetőedző: László Péter.
Kelen: Köcse – Kertai, Módly, Vass, Borbély, Babinszky (Németh, 46.), Tímári, Simon, Kulánda (Egyed, 71.), Oláh, Szalai. Vezetőedző: Bordán Csaba.
Gólszerzők: Gelencsér Gy. (7.), Sandal (24., büntetőből), Nagy Z. (80.), illetve Vass (41.), Oláh (59.)