A harmadosztályban sereghajtó Zsámbéki SK nagyon nehéz feladat előtt állt, hiszen a felsőházban tanyázó MOL Fehérvár II. ellen lépett pályára, ráadásul a vendégeknél az első csapatból kizárt Budu Zivzivadze is a kezdőcsapatban kapott helyet. Három perc elteltével veszélyes helyről végezhetett el szabadrúgást a hazai együttes, azonban Zsuppán a kapu mellé tekert 20 méterről. Két perccel később akcióból ismételhetett a hazaiak középpályása, 18 méterről ismét célt tévesztett. A 10. percben Kovács Bence 22 méteres lapos lövését védte a Zsámbék kapusa. A 18. minutumban Zivzivadze adott nagyon szép labdát Csepreginek, a fiatal támadó 14 méterről azonnal kapura lőtt, ezúttal is hárított a hazaiak hálóőre. A 27. percben Zsuppán veszélyeztetett ismét, de 16 méteres lövése centikkel a felső léc fölött suhant el.

A második félidőben a 68. percig kellett várni az első helyzetre, ekkor a hazaiak 10-es számú játékosa, Kerék lőtt 14 méterről nagy erővel kapura, a labda a felső lécen csattant. Két perccel később Tolnay 15 méterről a jobb kapufa tövét találta el. A legnagyobb gólszerzési lehetősége a vendégeknek a 71. percben adódott, Hajdinger remek beadását Zivzivadze vette át tíz méterre a kaputól, lefordult védőjéről, majd centikkel a jobb felső sarok mellé tekert. Gól azonban nem esett az összecsapáson, így Bodó László csapata értékes pontot szerzett. Ezzel ugyan még sereghajtó a Bodó-csapat, de már hat pontot szerzett.

NB III., Nyugati-csoport, 15. forduló
Zsámbéki SK-MOL Fehérvár FC II. 0-0
Zsámbék, vezette: Holczbauer F. (Urbán R., Nagy B.)
Zsámbék: Tímár – Somogyi, György, Lőrinczy, Orosházi, Sárközi N. (László, 88.), Kerék (Sugár, 88.), Barlangi (Tolnay, 58.), Zsuppán (Mártonfi, 77.), Harmat (Csabafi, 77.), Marticsek. Vezetőedző: Bodó László.
Fehérvár: Dala – Lencsés, Molnár Cs. (Hajdinger, 68.), Zivzivadze (Vintonij, 74.), Horváth B., Kojnok, Forgó, Horváth G. (Hodzic, 46.), Kovács B. (Lehota, 85.), Berekali, Csepregi (Urbán, 68.)