Az 58 éves Arnon Rodthong úgy döntött, hogy saját kezébe veszi a lánya, Karnista jövőjét, és párt talál neki.

A thai földbirtokos 88 millió forintnyi thai bát, és a birtokát ajánlja fel annak, aki elveszi 26 esztendős, szűz lányát. A bizarr hirdetésben leírja, hogy a lánya mindenben segít neki, folyékonyan beszél angolul és kínaiul, nagyon jól főz, gondoskodó, ráadásul még szűz is. Az apát nem érdekli a vő nemzetisége, sem az iskolázottsága, és anyagi háttere sem, csupán annyi a kikötése, hogy dolgozzon szorgalmasan, és tegye boldoggá Karnistát.

Kép: DailyMaily

Arnon az ajánlatát egy közösségi oldalra tette, fel, ahol már több százan érdeklődtek a lány iránt. A hirdetést természetesen maga az érintett, Karnista is látta, aki a következőket mondta a dologgal kapcsolatban: „Először akkor értesültem apám posztjáról, amikor egy barátom megmutatta. Meglepődtem, de látom ennek a vicces oldalát is, és ki tudja, lehet a végén még rám talál az igaz szerelem” – nyilatkozta, hozzátéve, hogy egy igyekvő és jó emberre vágyik, aki szereti őt és a családját. Kép: DailyMaily

Thaiföld bizonyos részein egyébként az a hagyomány, hogy egy férfi hozományt fizet a jövőbeli feleségéért, de az apa lemondana erről. Sőt! Ehelyett kb. 88 millió forintnak megfelelő összeget fizetne a leendőbeli vejének, hogy elvegye a lányát.