Cikkünk “főhősei” mind ugyanúgy kezdték átlagos tanárként, de aztán hamar rádöbbentek, hogy valami többre vágynak. Biztosan te is ábrándoztál már szexi tanárnőkről, de hidd el nem mindig végződik boldogan egy egy ilyen kapcsolat. Összeszedtük nektek a legperverzebb pedagógusokat és történeteiket, amik után lehet nem is fog hiányozni, hogy te kimaradtál ebből.

5. Magánóra alatt élvezett el diákjával a perverz tanárnő.

Kamasz diákjával kavart a szexéhes tanárnő – most komoly börtönbüntetés vár rá.

Egy fülesnek köszönhetően szerzett tudomást a rendőrség arról, hogy egy 39 éves tanárnő azért ajánlott fel magánórákat, személyes korrepetációkat egy 14 éves diákjának, hogy ez idő alatt zavartalanul szexelhessen vele.

Te is elmentél volna hozzá egy korrepetálásra?

4. Édeshármasra csábította diákját a gimis tanárnő

Mint kiderült, a házas nő eleinte meztelen fotókat és videókat küldözgetett az akkor 18 éves tininek, majd valamikor 2019 közepén áthívta magához az édeshármasra, mondván: a férje épp vidéken van. A legdurvább az egészben, hogy még egy volt munkatársát is áthívta. Te is bele mentél volna vele egy ilyen afférba?

3. Tengerparton élvezett el a diákjával a perverz tanárnő

A napokban emeltek vádat az ellen a tanárnő ellen, aki nem csak pikáns üzenetváltásba keveredett egyik – kiskorú – diákjával, de el is kocsikázott vele a partra, hogy ott, a nő autójában szexelhessenek.

A 38 éves Taylor J. Anderson egy neves és költséges floridai magániskola tanáraként jött össze a diákkal, akinek sem a nemét, sem a pontos életkorát nem hozták nyilvánosságra, annyi azonban bizonyos: a nő maga fuvarozta a tinit a légyott helyszínére. Te is bevállaltad volna őt?

2. A szextanárnő 15 éves diákját csábította el

A 23 éves amerikai Talia Warnerről kiderült, hogy viszonyt folytatott 15 éves tanítványával, akit fociedzések után rontott meg. 15 évesen még lehet sokan egy ilyen tanárnőről álmodoznak, de felnőttként lehetett volna a tanárnőnek egy kicsivel több esze…

1. A terem hátuljában szexelt kamasz diákjával, miközben az osztály maradéka egy rajzfilmet nézett

Most ítélték el a tanárnőt, akit nem csak az izgatott fel, hogy egy kiskorúval szexel, de az is, hogy bármikor és bárhol lebukhatnak. A terem hátuljában markolászták egymást, miközben a kilencedikes osztály egy Disney-rajzfilmet nézett. Te is ágyba bújnál vele?