Logan Xander 19 éves kora óta dolgozik a BangBrosnak. Igaz, még csak 21 éves, de azért már látott fura dolgokat.

Egy interjúban elmondta, hogy jelenleg ő a cég legfiatalabb alkalmazottja, amire egyébként baromi büszke, és ha szigorúan a számok tekintetében vizsgáljuk a dolgot, ő egészen biztosan egyedül látott annyi meztelen nőt a két év alatt, mint amennyit a szerkesztőségünk bármely tagja egész eddigi életében.

Xander egyébként soha nem pörgette meg a farkát a kamera előtt, ő a kezdetektől fogva rendezői és produceri feladatokat látott el. (Na jó, az elején biztosan meg kellett főznie néhány kávét, esetleg felmosni a helyszínt egy keményebb forgatás után…)

A srác egyébként a TikTokon és az Instagramon is aktív, ezért ha érdekel a pornó világa, érdemes nyomni egy követést az accountjára. A beszélgetés során természetesen az is szóba került, hogyan lehet érdekessé tenni egy olyan jelenetet, amiben főszabály szerint mindig ugyanaz történik, mint a többiben, és Xander elmondta, hogy bizony ebben a műfajban is értékelik, ha az ember mer kicsit kísérletezni.

El is mesélte a legkalandosabb forgatását, amit egyébként ő maga írt, de utólag még ő is meglepődött, hogy a dolog mennyivel betegebben nézett ki a valóságban, mint papíron.

A sztori szerint egy srác belezúg egy guminőbe, ami már helyből szolgáltat némi okot a fejvakarásra. A jelenet első felében gyakorlatilag azt vették fel, ahogy a férfi színész ezt a bizarr lufiembert dugja a házban itt-ott. Szegény azonban nem tudta élvezni a dolgot, mert a lakásban kódorgó mostohatestvére mindig rányitott és ennek természetesen csak egy megoldása lehetett: a jelenet második felében a két hús-vér főszereplő együtt próbálta ki, hogyan működik a biológia műanyag résztvevők nélkül.

Elképesztően idétlen jelenet volt, de baromi jól szórakoztunk közben.

Nos, a stáb biztosan sokat röhögött a forgatáson, de azért a jelenet férfi sztárjának lehet, hogy nem volt ennyire vicces a szitu.

Xander egyébként egy másik sokat firtatott kérdés tekintetében is tiszta vizet öntött a pohárba, nevezetesen, hogy a forgatásokon van-e büdös, és ha igen, mennyire?

A válasz első körben nem fog senkinek sem meglepetést okozni:

Ha a színészek nem ügyelnek a személyes higiéniára, vagy egyszerűen csak izzadósak, akkor igen, tud büdös lenni, de általában simán csak emberszag van.

Ehhez azért még hozzátett egy érdekességet, ami talán nem köztudott: a forgatásokon mindig nagyon meleg van, ugyanis a légkondit minden esetben lekapcsolják. A hangok részletekbe menő rögzítéséhez ugyanis nagyon finom mikrofonokra van szükség, melyeket a légkondi állandó búgása igencsak meg tud zavarni.

Magyarán:

ha büdös van, akkor NAGYON büdös van.

Vitális információ. Ennek tudatában szörfölj a Pornhubon!