M&M megyei III. osztály, Déli csoport, 18. forduló

A harmadosztály déli csoportjában is szűkös volt az eklézsia, hiszen csak három találkozót játszottak. Ettől függetlenül igen fontos rangadókat játszottak. A Csém és az Almásfüzitő is esélyes akár a bajnoki címre is, így egymás ellen fontos csata volt ez köztük. A találkozó végül nem hozott gólt, így a tavaszt remekül kezdő Almásfüzitő továbbra is veretlen 2018-ban, és őrzi egypontos előnyét a Csém előtt.

Csémi SE–Almásfüzitői SC 0-0
Csém, vezette: Szűcs S. (Szabó V., Rózsa Zs. K.).
Csém: Farkas – Oláh, Buzás, Körmendi, Csöre (Kollár, 54.), Juhász, Szabó Cs., Hódosi (Horváth, 59.), Juhász (Pénzes, 80.), Torday, Gerencsér. Vezetőedző: Szabó István.
Almásfüzitő: Deres – Móricz, Mózes, Vona, Kolompár, Balázs K., Homor, Mihaliszkó, Illek, Szalai, Ligacs (Barna, 49.). Vezetőedző: Berlik Zsolt.

A Kisigmánd és a Bakonyszombathely is elég kiszámítatlan, mindössze két pont volt a különbség a csapatok között, így megjósolhatatlan volt a kimenetel. A Kisigmánd kétszer is megszerezte a vezetést, de a vendégek kétszer is egalizálni tudtak, így végül nem jutottak dűlőre a felek, maradt a döntetlen.




Kisigmándi KSK–Bakonyszombathely KSE 2-2 (2-1)
Kisigmánd, vezette: Büki G. (Korcsok D. A., Drabon B.).
Kisigmánd: Székely – Morvai (Zalka, 86.), Szalai J. I., Csige, Sándor, Bulyáki (Kugli, 46.), Szalai Á., Farkas J., Kozicz, Török, Maráz.
Bakonyszombathely: Takács R. T. – Bakács (Gellér, 46.), Gansperger, Tóth A., Cserháti Richárd, Zeraji, Váli, Szabó, Szabados, Mészáros I. (Farkas B., 67.), Laszák.
Gólszerzők: Szalai J. I. (9.), Morvai (38.), illetve Szabados (11.), Szabó (49.).

A Naszály 2018-ban kétszer is kikapott az Almásfüzitőtől, így veszélybe került a listavezető pozíciójuk, így gyorsan javítani kellett. A Várgesztes nem volt könnyű ellenfél, hiszen ők is jól szerepeltek ősszel. Ennek megfelelőek sokáig nem esett gól a találkozón, de az utolsó húsz percet jobban bírta a Naszály, és két gólt is szerzetek a vendégek kapujába. Ezzel fontos győzelmet aratott a Naszály, ám a Kisbér két mérkőzéssel kevesebbet játszott mögöttük.

Weldtech-Naszály SE–Gesztesi SE 2-0 (0-0)
Naszály, vezette: Dávid R. (Villám Cs., Hegedüs P.).
Naszály: Nagy P. – Sáling, Tóth (Hebling, 71.), Gulyás (Nyári, 64.), Nagy G., Kóródi B., Kucsera (Kóródi N., 82.), Nagy F., Németh G., Szántó, Hamza. Vezetőedző: Mátyás Gábor.
Gesztes: Szalai – Szalontai (Vendégh, 79.), Hernádi (Molnár, 46.), Balogh (Hegyi, 67.), Gruber (Turóczi, 79.), Valakovics, Ginder, Bilisánczki, Hideg (Anicka, 70.), Link (Buknicz, 64.), Németh R. Technikai vezető: Horváth Attila.
Gólszerzők: Nagy G. (73.), Hamza (81.).

A Kisbéri SSE–Szákszendi SE mérkőzést május 1-jén, a Réde KSE–D.M.A.C. Dunaalmás találkozót május 27-én rendezik. Szabadnapos: Bakonysárkányi SE, Császári SE, Dad KSE.

Árvai tíz gólt vágott egy meccsen. A megye kettes összefoglalóhoz kattints! 

Az északi csoportban nem rendeztek bajnoki fordulót, ellenben egy elhalasztott találkozót pótoltak. A bajnoki címre ácsingózó Dunaszentmiklós utazott Bajra, ahol a dobogó elérése a cél. A mindössze egy vereséget számláló Baj nagy löketet kapott, hogy a Dunaszentmiklós kapusa mindössze a negyedik percig volt a pályán, ugyanis a játékvezető kiállította. Ennek ellenére az első félidőben nem esett gól, a szünet után viszont két gyors góllal sokkolta a Baj a miklósiakat. Nem sokkal később a tíz emberrel játszó vendégek szépítettek, de ez is kevés volt a pontszerzéshez, végül a Baj otthon tartotta mindhárom egységet, ezzel két ponttal állnak a Dunaszentmiklós mögött.

Északi csoport, a 3. fordulóból elhalasztott mérkőzésen
Baj KSE–Dunaszentmiklósi SE 2-1 (0-0)
Baj, vezette: Lovas G. (Szabó G. M., Kolozsi P.).
Baj: Kovács M. – Godina, Beigelbeck, Bujdos, Lázár (Somogyi, 74.), Mészáros, Megtért (Hocza K. P., 46.), Túri (Bugyi, 69.), Németh Á., Kutak, Sebestyén. Edző: Zombori Zoltán.
Dunaszentmiklós: Bakos – Dinga, Búzer, Schlepp, Schmidt M. (Apagyi, 67.), Schmidt N., Schmidt D. Z. (Németh T. J., 80.), Stodola, Kerekes (Nyári, 6.), Gurgulits (Takács G., 54.), Sasvári (Takács K., 46.). Technikai vezető: Nágel Imre.
Gólszerző: Bujdos (46.), Lázár (48.), illetve Dinga (64.).
Kiállítva: Bakos (4.).

Az első fordulóból elhalasztott Ceferino Roma Csapat–Csolnoki SZSE mérkőzés félbeszakadt, miután a Ceferino kilenc fővel állt ki, és mikor hat főre fogyatkoztak, véget ért a meccs. Addigra 7-0 volt a Csolnok javára.

 

Ne maradj le a kefoci híreiről! Csatlakozz hozzánk facebookon!