A harmadosztály küzdelmei is elkezdődtek tavaszra, nézzük is, mi történt a hétvégén. 

Mészáros&Mészáros Megyei III. osztály, Déli csoport, 15. forduló



A Naszály még korábban nagyon simán verte a Bakonysárkányt. Az első félidőben el is dőlt a három pont sorsa, miután a Naszály hat gólt vágott. Így az is belefért, hogy a szünet utáni részt a Bakonysárkány nyerte.

Weldtech-Naszály SE–Bakonysárkányi SE 7-2 (6-0)
Naszály, vezette: Kreitl Tamás (Gaszner Tamás, Kiss Márton Attila).
Naszály: Nagy P. – Kóródi N., Németh G., Kecskés (Török, 55.), Nagy G., Dudás, Szuri (Hebling, 72.), Kóródi B., Nagy F. (Gulyás, 60.), Szántó, Tóth R. G.
Bakonysárkány: Czulák D. – Varga T. M., Ősz, Ritter, Szilágyi (Rakita, 82.), Doktor, Horváth, Pirsli, Németh P. (Merkl M., 57.), Király (Merkl B., 32.), Balogh I. (Dezső, 80.). Technikai vezetők: Ferenczi Gábor, Mikola Géza.
Gólszerző: Szántó (1-0) a 3., Szuri (2-0) a 7., Szuri (3-0) a 16., Szuri (4-0) a 18., Dudás (5-0) a 39., Szuri (6-0) a 41., Szuri (7-0) a 48., Merkl B. (7-1) a 49., Pirsli (7-2) a 81. percben.

Fontos meccsen győzött az Almásfüzitő hazai pályán. A listavezető a Dadot fogadta, és végül mind a két félidőben betalált, így otthon tartotta a három pontot.

Almásfüzitői SC–Dad KSE 2-0 (1-0)
Almásfüzitő, vezette: Baranyai László (Kiszely Kevin László, Székely Roland).
Almásfüzitő: Deres – Móricz, Doma (Mihaliszkó, 46.), Mózes, Péter, Illek, Kolompár (Réti, 81.), Hamza, Szente, Vona, Balogh (Cseh, 73.). Vezetőedző: Berlik Zsolt.
Dad: Csupor – Cseh, Magyarcsik, Kerner, Kovács (Becsák, 73.), Gerlinger (Juszkó, 77.), Kiss, Török, Kozma, Molnár, Horváth.
Gólszerző: Doma (1-0) a 22., Balogh (2-0) a 63. percben.

A második helyre hajtó Csém egy fontos győzelmet tudott aratni hazai pályán. A vezetést hamar megszerezték, ám nem sokáig élvezhették ezt, hiszen a Dunaalmás egalizálni tudott. A szünet után aztán viszont a Csém újra meg tudta szerezni a vezetést, amivel sikerült is otthon tartani a három pontot.

Csémi SE–D.M.A.C. Dunaalmás 2-1 (1-1)
Csém, vezette: Fehér György (Sebján Attila, Sebján Márk).
Csém: Farkas – Gyányi, Oláh (Dián Zs., 60.), Buzás, Körmendi, Juhász, Kollár, Gulyás (Csöre, 44.), Torday, Gerencsér, Dián G. (Szlukovényi, 70.).
Dunaalmás: Pén­zes – Bokréta, Mezei, Király T., Szelőczey (Fiedler, 44.), Kozenkow, Bazsika, Vajda J. A., Király Á. (Villám, 11.), Józsa Z. (Rubin, 60.), Lakatos. Technikai vezető: Hegedűs Sándor. Gólszerző: Kollár (1-0) a 9., Lakatos (1-1) a 26., Buzás (2-1) a 62. percben.

A Réde meglepetést okozott! A sereghajtó csapat a Bakonyszombathely gárdáját fogadta. A találkozón sokáig nem esett gól, ám aztán a 70. percben megtörte a csendet a vendég alakulat, és betalált. Ezt követően Holczingert kiállította a játékvezető, itt pedig úgy tűnt, hogy a Bakonysárkány behúzza a meccset, de nem így történt: az emberhátrányban lévő Réde a meccs végén egalizálni tudott, ezzel pedig egy pontot otthon is tartott a csapat. Ezzel be is érték pontszámban a Bakonysárkányt.



Réde KSE–Bakonyszombathely KSE 1-1 (0-0)
Réde, vezette: Hegedüs Róbert (Kovács Mónika).
Réde: Léhner Zs. – Eőri, Seregély, Balogh (Kiss Sz., 60.), Sinka, Varga R., Mars, Holczinger, Czigány, Bierbauer (Major, 22.), Renner (Zsargó, 66.). Technikai vezetők: Kovács Attila, Takács Tibor.
Bakonyszombathely: Nagy – Bakács (Flekács, 56.), Kuti, Morvai (Nebehaj, 60.), Gansperger, Szarvas, Takács R. T., Czeglédi D., Mészáros T., Kovács L., Víg. Technikai vezetők: Kiss Csaba, Olsa József, Tóth Sándor.
Gólszerző: Víg (0-1) a 70., Varga R. (1-1) a 89. percben.
Kiállítva: Holczinger (Réde) a 78. percben.

A Szákszend és a Kisbér fontos rangadót játszott, ám meglepetésre a vendégek nyertek. A Szákszend egyértelműen a dobogóért harcol, a Kisbér pedig elég nagy lemaradásban van, ám ezzel a győzelemmel sikerült feljebb kúszniuk. Az első félidő végén kétszer is betalált a Kisbér, majd ugyan a szünet után szépített a hazai Szákszend, a Kisbérben még volt három találat, így simán hazai is vitték a három pontot.

Szákszendi SE–Kisbéri SSE 1-5 (0-2)
Szákszend, vezette: Józsa Csaba (Bagi Attila János, Spiák István Dávid).
Szákszend: Varga (Teberi, 77.) – Klestenitz Á., Peti, Kovács I. (Moldován, 64.), Hideg R., Hideg Zs. D., Müller, Nagy, Hideg T., Veres, Kiss L. Technikai vezető: Simon József.
Kisbér: Cserteg – Kovács Gy., Mikovity, Otoltics, Payer (Homonnai, 90.), Gyöngyösi, Sinigla, Horváth II. Dániel (Buknicz, 67.), Papp, Korompay, Horváth G. M. (Cser, 31.). Technikai vezető: Csikós Lajos. Gólszerző: Korompay (0-1) a 37., Otoltics (0-2) a 41., Hideg Zs. D. (1-2) az 57., Payer (1-3) a 66., Cser (1-4) a 81., Otoltics (1-5) a 92. percben.

Szabadnapos: Kisigmándi KSK.