A pornózás neked élvezet, a szereplőknek azonban nem mindig és nem csupán az, hanem kemény munka. És mint minden munkahelyen, a felnőtt filmek forgatásakor is akadnak zavarba ejtő, kínos és nehéz pillanatok a dolgozók számára. Íme öt sztori pornósztároktól a legkínosabb és legnehezebb helyzetekről.

Mercedes Carrera és a gecire fájó szem

„Volt egy időszak 2014-ben, amikor sorozatosan balszerencsém volt az arcraélvezésekkel. Két héten keresztül olyan pornókat forgattam, melyek mindegyike a legnépszerűbb pornós végződéssel fejeződött be: a pasi az arcomra verte a farkát. Amit amúgy tökre szeretek, csak most az történt, hogy mindegyik lövet sperma teljesen betalált a szemembe. Mivel pornónál nem csukhatod be ilyenkor a szemed, ezért totálisan belement a geci – és mint azt tudjuk, a sperma savas, így begyullad tőle a szem. Első alkalommal csak pár órára – de mikor két héten át kábé hatszor telibe találta a szememet, az emberek azt kezdték el kérdezgetni, hogy allergiás vagyok-e, annyira vörös volt és begyulladt. Képzelhetitek, hogy nem igazán mondhattam el az igazságot, úgyhogy valami pollenallergiát kamuztam.”

Casey Calvert és a fenékzselé

„Éppen fordított tehenészlány pózban kezdtük tolni az anált a partneremmel. Az állóképeket fényképező fotós épp a fenekemhez közelített, hogy lőjön pár képet. Ekkor, teljesen a derült égből a partnerem farka kipattant a fenekemből. Majd a fényképész felordít. Ledermedünk. És meglátjuk, hogy a fenekemből kilövellt némi fenékzselé – a síkosító és a végbélnyílásra tapadt salakanyag trutyis keveréke, de nem széklet. És ez egyenesen szembelőtte a fotósunkat. Én nagyon elkezdtem röhögni. A fotósunk kevésbé.”

Tanya Tate és semmi, csak egy pici kaksi

„Életem első, csak női szereplős pornóját rendeztem. Az egyik lány épp a másik lány fenekét nyalta ki, egyre mélyebben és mélyebben, majd egyszer csak megállt. Megkérdeztem, hogy Minden oké? Mire ő: Igen, semmi baj, csak egy pici kaksi. Veterán versenyzőkén a lány tovább folytatta. A végén azért adtam neki egy fogkefét és fogkrémet – és sosem kérdeztem meg, mi lett annak a kis kaksinak a sorsa.”

Derrick Pierce és Rudolf, a rénszarvas

„A partneremnek éppen megjött, ezért tengeri szivacsot használt, hogy felszívja a vért – ez gyakran betett alternatív módszer pornó alatt, ha az ütemezett forgatáskor megjönne a nőnek, a vaginába kell felhelyezni a szivacsot. Mikor már tíz-tizenöt perce megállás nélkül toltam neki kutyapózban, elkezdtem érezni, hogy már szinte teljesen lereszelte a bőrt a farkam elejéről. Úgy nézett ki, mint Rudolf, a piros orrú rénszarvas. De nem is ez volt a legrosszabb, hanem az, hogy még ezek után ki kellett vernem a partnerem arcára – addig kellett vernem, míg el nem megyek. A végén már majdnem elsírtam magam, annyira fájt, de sikerült. Viszont utána egy hétig hasznavehetetlen voltam.”

Mindi Mink és a hüvelypuki

„Mindenki hallott már valószínűleg a hüvelypukiról; ez az a hang, mikor a vaginában túl sok levegő gyűlik össze, a belső falak kitágulnak és a ki-be járó faroktól vagy ujjaktól a távozó levegőnek szellentés hangja van. Épp leszbikus pornóban voltam és a lány nagyon vehemensen ujjazott, az arca egészen közel a puncimhoz – és annyira jól csinálta, hogy teljesen elengedtem magam, belefeledkeztem a dologba. És ekkor akkorát sikerült hüvelyszellentenem, méghozzá a lány arcába, hogy berezonált a mikrofon is – na meg persze az egész stáb dőlt a nevetéstől. Életem egyik legégőbb pillanata.”

Szóval nem mind ugyanarra gondolunk, mikor munkahelyi nehézségekről beszélünk…