A meredek címet egy nagyon fontos infóval azonnal a helyére tesszük: a szóban forgó lány modell, vagyis pontosabban szexmunkás, aki az OnlyFans nevű fizetős oldalon rendszeresen mutogatja magát hiányos öltözetben, a művészneve pedig Kazumi Squirts. Így már minden világos, ugye?

A 24 éves kaliforniai hölgy nemrég lépett ki egy hosszabb kapcsolatból, aminek egy elég csúnya szakítás lett a vége, és a jelek szerint nemcsak simán visszatért a húspiacra, hanem egyenesen fejest ugrott a kínálatba.

Az ominózus este egyébként szokványos első randinak indult. A pasival éppen úton voltak egy étterembe, amikor szóba került, hogy a srácot aznap este elhívták az ismerősei egy swingerbuliba, Kazumi pedig felvetette, hogy kaja előtt nézzék meg, hogy alakul a parti. Itt egy szégyenlős kép a főszereplőről

A páros meg is jelent a privát bulin, ahol már mindenki a vetkőzés különböző stádiumaiban leledzett, hősnőnk pedig hirtelen már nem is volt annyira éhes. Mármint úgy döntött, hogy az étterem várhat, de ha már benéztek, akkor szívesen bekapna valamit.

A sztori itt váltott át hardcore pornóba. Kazumi elmesélte, hogy először a randijával ment el, hiszen udvariasság is van a világon, aztán összegyűjtött öt vagy hét pasit, akikkel nagyjából tíz percig érezte jól magát.

Ezek az ő szavai:

Nem akartam nagyot vállalni, de úgy voltam vele, hogy ötven pasival akarok elmenni, és így is lett. Ez egyébként nem egy hétórás szexmaraton volt, vagy ilyesmi, inkább egy vagy két óra volt az egész, sok szünettel.

A sztori csattanója, hogy miután megvolt a kötelező ötven, Kazumi még egy étterembe is elment a randijával, plusz néhány emberrel, ahol azt is megbeszélték, kinek milyen volt az este.

A hölgy egyébként elmondta, hogy az egész egy csodálatos élmény volt, és végre erős, magabiztos nőnek érezte magát tőle. Azt csak mi jegyezzük meg, hogy rengeteg egyéb más módja van annak, hogy egy nő erősnek és magabiztosnak érezze magát, na de ha valakinek ehhez az kell, hogy ötven férfi körbeadja, mint egy békepipát, mi biztosan nem fogunk erkölcscsőszt játszani.

Azt is leszögezhetjük, hogy ha egy Kazumi-féle kirakatbaba meg akarja dugatni magát, hát meg fogják dugni. Ez nagyjából annyira biztos tétele az univerzumnak, mint a gravitáció. Sőt, mondunk még valamit: szép a sztori, de nekünk erős a gyanúnk, hogy az egészet csak a művésznő találta ki, hogy ad1. generáljon egy kis plusz forgalmat az OnlyFans-oldalának, és ad2. belevágja egy kicsit az ideget az exébe. Az biztos, hogy magabiztos

Persze nem ismerjük a kaliforniai privát swingerbulikat, de egy kicsit nehezen tudjuk elképzelni, hogy egy ilyen eseményen ötven faszi gyűlne össze, plusz a csajok, mert ugye arra senki nem számíthatott, hogy az este egy pontján betoppan egy OnlyFans-modell, aki átmegy berzerkerbe.

Szóval kicsit sántít a történet, de ha csak mi gondoljuk túl, és ez tényleg így történt… Nos, váljék a hölgy egészségére!