Te megtennéd?

Az akkor 21 éves pincérnő nemcsak munkát kapott a tehetős vállalkozótól, de rengeteg pénzt és luxusholmikat is.

„Volt egy sugar daddym, aki havonta 2000 dollárt (~ 650 ezer forint) fizetett nekem, cserébe pedig csak üzeneteket kellett írnom neki. Még meztelen képet se kellett küldenem, csak írogattunk. Sőt, még egy hitelkártyát is adott, amit arra használhattam, amire csak akartam” – mesélte el egy amerikai lány a TikTokon.

Bailey Hunter egy videóban osztotta meg a nem szokványos kapcsolat részleteit, amely három éven át tartott. Pincérnőként dolgozott, amikor megismerkedett a férfival. A 40 dolláros (~ 13 ezer forint) számlához 100 dollár (~ 32 ezer forint) borravalót adott, ebből már sejteni lehetett, hogy tetszik neki a lány. A pénz mellé pedig a névjegyét is odaadta neki, ha esetleg a lány megkeresné őt.

Mivel már azelőtt távozott, hogy Bailey megköszönhette volna a szép kis borravalót, a lány később írt neki egy hálálkodó üzenetet. A férfi azt válaszolta, hogy megérdemli a jutalmat, majd megkérdezte tőle, hogy mikor dolgozik legközelebb, hogy ismét láthassa őt. Újra meg is jelent Bailey munkahelyén, ahol tett neki egy ajánlatot: azt akarta, hogy dolgozzon pultosként a hamarosan megnyíló bárjában. A lány igent mondott, ezért kapcsolatban maradtak, közben pedig barátok lettek.

Mint mondja, olyan közvetlen volt a viszonyuk, mint bármelyik másik barátjával. Egyszer azt is elpanaszolta neki, hogy tönkrement a mosogatógépe és a mosógépe is, de mivel sokba kerül újat venni, kénytelen plusz műszakokat vállalni, hogy legyen rá pénze. A férfi erre egyszerűen átküldte neki a szükséges pénzt, és innentől kezdve havonta küldött neki 2000 dollárt mindenféle indok nélkül, a lánynak kérnie sem kellett.

Aztán három év után a sugar daddy randira hívta Baileyt, aki igent mondott a kérdésre. Elvitte a lányt shoppingolni és vett neki jó pár drága holmit, például Michael Kors táskát és Victoria’s Secret parfümöt és melltartókat. Bailey ekkor tapasztalta meg, milyen sugar babynek lenni, amiről nem tudott sokat, mert állítása szerint Indiana államban, ahol él, nem igazán jellemző ez a fajta randizási forma.

De annyira tetszett neki, hogy amikor elköltözött korábbi lakóhelyéről, újabb sugar daddyt keresett magának, míg az addig őt szívesen pénzelő férfit „átadta” egy barátnőjének. Bailey az interneten keresgélve jött rá, hogy korábbi főnöke valójában inkább egy „unikornis” (akinek nincs állandó párja, inkább más párok kapcsolatában a harmadik, egyenrangú fél), mert a legtöbb sugar daddy nem elégszik meg azzal, hogy írogatnak egymással a sugar babyvel.

A lány videója hatalmas népszerűségnek örvend, már 7,9 milliószor nézték meg és 1,3 millió lájkot kapott. Több mint 10 ezer komment is érkezett hozzá, sokan irigykednek, amiért Baileynek ilyen jó dolga volt, míg többen azt írták, hogy ők biztosan nem írtak volna a férfinak, miután odaadta névjegykártyáját. Az egyik kommentelő pedig elárulta, hogy anno ő is találkozott egy „unikornissal”, amikor pincérnőként dolgozott, azóta pedig már a férje lett a férfi.