Szerdán borult, párás időre számíthatunk, főleg a Dunántúlon tartós ködfoltokkal. Elszórtan alakulhat ki szitálás, eleinte ónos szitálás. A délkeleti, majd estétől az északnyugati szél megélénkülhet. 1 és 10 fok közé enyhül a levegő.

Csütörtökön marad az erősen felhős, párás, néhol tartósan ködös idő. Északnyugat felől elsősorban az északi területeken várható eső, szitálás. A délnyugati szél erős marad. 5-11 fokos maximumok lesznek, folytatódik a fokozatos enyhülés.

Pénteken borult, párás időre van kilátás. Foltokban sűrű ködfoltok lesznek ködszitálással. Az északi tájakon szórványosan, máshol elszórtan valószínű kisebb eső, szitálás. 5-13 fok között változik a délutáni órák hőmérséklete.

Szenteste napján délelőtt az erősen felhős, vagy borult égből szórványosan várható gyenge eső, szitálás; majd délután északnyugat felől szakadozik a felhőzet. A délnyugati, majd az északnyugati szél megerősödik. +10 fok körül alakul a hőmérséklet.

Karácsony első napján változóan felhős idő várható, számottevő csapadék nélkül. Az északnyugati szél több helyen megerősödik. 5-11 fok lesz délután.