Mia Khalifa azóta is az egyik legnézettebb pornószínésznő.

Hiába dolgozott mindössze három hónapig a felnőttfilmes iparban, Mia Khalifa máig az egyik legnépszerűbb pornósnak számít – olyannyira, hogy 2015-ös visszavonulása ellenére még tavaly is a második legkeresettebb színésznő volt a Pornhub oldalán.

A 26 éves nő azóta a sport világában találta meg a számításait, de legtöbben még mindig előző hivatásával azonosítják. Épp ezért az Instagram-oldalán osztott meg egy részletet abból az interjúból, ahol kendőzetlen őszinteséggel mesél az pornóipar és az újrakezdés nehézségeiről – írta a Daily Star.

„Általános vélekedés, hogy milliókat keresek korábbi munkáim jogdíjaiból. Ennél semmi sem áll messzebb a valóságtól” – írja bejegyzése alatt.

„Valójában az iparban töltött időm alatt olyan 12 000 dollárt (nagyjából 3,5 millió forintot) kereshettem ÖSSZESEN” – vallotta be.

Az anyagiak mellet szóba kerültek a civil munkavállalás nehézségei is, amit Mia csak „ijesztőként” írt le Twitteren. A sportriporter leghíresebb felnőttfilmes munkája egy 2014-es felvétel, ahol hidzsábot viselve szerepelt, amivel rengeteg muszlim hívőt sértett meg. A film miatt az ISIS halálosan megfenyegette a színésznőt.