Mutatunk öt biztos horgot, amire minden csaj ráharap – és jobban akarja majd a szexet mint valaha. Plusz még meg sem kell erőltetned magad. Jó, jó, nem kell ennyire köszönni.

1. Mentális szex az asztalon

Mondunk egy tényt a női vágyról, ami talán nem új, de nem lehet elégszer hangsúlyozni: a csajoknál a felizgulás nem az erogén zónánál kezdődik. Hanem a fejében. Így először be kell indítanod a fantáziáját, hogy utána a teste is felpörögjön. Erre tökéletes módszer, ha elviszed valahova vacsorázni – és nem kell pénztárcaleszívó étterembe mennetek, elég, ha csak van egy privát sarkotok és egy pohár jó borotok. Ha a vacsora közben (amire bizonyára kicsípte magát a hölgy) amellett, hogy bókolsz neki, oszd meg vele, mennyire szeretnéd, ha már a kezeid között lenne, és hogy alig bírod ki, hogy ne rakd fel itt és most az asztalra. Valószinűleg csak somolyogni fog és elpirul, de hidd el, a gondolatait már ennyivel ráraktad egy katartikus szex felé vezető vágányra.

2. Nyilvános érintés

A kézenfogva sétálás rettentő romantikus – de ahogy a legjobb sztorik sem egy pohár tejjel szoktak kezdődni, úgy egy jó szex felé sem az ilyen “puha” gesztusok vezetnek. Fogd meg a fenekét, nyúlj be a pólójába, simítsd meg a belső combját egész közel az ágyékhoz: az ilyen apró, finoman provokatív köztéri gesztusokkal tuti be fogod indítani és alig várja, hogy négy fal között legyetek.

3. Két pohár bor

Nem is feltétlenül étteremben, akár otthon is jó ötlet lehet, ha isztok egy kis alkoholt. Munka után a nők is ugyanúgy le vannak szedálva mint a férfiak – így egy-két pohár borral vagy valamilyen jobb sörrel (alacsony alkoholtartalmú ital legyen) könnyen lelazulhattok és elengedhetitek fejben a munkahelyi gondokat. Beszélgessetek mindenről, csak ne stresszes dolgokról (meló, mosogatás, közüzemi számlák kizárva) és közben a hölgy nem csak fejben fogja elengedni a napi nyűgöket és kezd el kívánós lenni, hanem egy kevés alkohol jótékony hatására fizikailag is sokkal relaxáltabb, oldottabb lesz – és ő fog kézen fogva a hálóba invitálni.

4. Vágj bele azonnal

Ha egy közös vacsora vagy sétálás után mindketten kissé felajzva hazaértek, azonnal kezdjetek bele a játékba. Ha csak “egy percre meg akarod nézni a méljeid vagy a Facebookod”, vagy mondjuk ő szeretne venni egy rövid zuhanyt és fogat mosni, mielőtt belevágtok, akkor ennyi volt: hosszú órák jól felépített szexhangulatát veszted el ezzel. Tehát ne hagyd, hogy bármelyikőtök is mással kezdjen el foglalkozni, hanem húzd le róla azt a két órája publikusan leálmodott ruhát – és hidd el, már ő sem akar valóságos szex helyett #szexet.

5. Csak oda ne

Ha már kihámoztad a ruhájából, akkor ne kezdd el rögtön a csiklóját izgatni. Várj, és akár hagyd is rajta a melltartót és a fehérneműt. Kezdd el csókolni a mellét úgy, hogy lehúzod kissé a melltartót, harapj a fülébe, futtasd végig az ujjaidat a gerincén, az alhasán, a combja belső felén. Ha jól csinálod, akkor annyira fel fog pörögni, hogy csak arra tud gondolni: miért nem érint már meg ott? Bírj a vágyaiddal egy kicsit és lehet, hogy ő fogja odarakni a kezed, mert ő nem bírja már tovább.