Hiába a hóesés, szinte teljesen meztelenre vetkőzött a szexi lány, aki után pár éve még senki sem fordult meg az utcán.

Néhány év alatt nem csak az élete, de a külseje is drasztikusan megváltozott annak a nőnek, akinek testére ma százezrek irigykednek. Korábban aligha álmodoztak róla ennyien. Persze azóta egy kisebb lakás árát hagyta ott plasztikai sebészeknél.

Marisol Yotta konzervatív és mélyen vallásos családban nőtt fel. Egy indiai útja során jött rá, hogy valami hiányzik az életéből, ám a spirituális helyszín ellenére nem valami szellemi feltöltődésben látta a jövőjét, hanem abban, hogy szilikonnal és botoxszal átszabassa a testét. Azóta 50 ezer dollárt (bő 16 millió forintot) költött a testére, amit előszeretettel mutogat is azóta minden lehetséges posztjában.

– A régi külsőm arra emlékeztet, amin átmentem. Túlzottan az édesanyám elvárásait követtem. A testem megváltoztatása segített megváltoztatni a gondolkodásom – tette hozzá a jelenleg Los Angelesben élő és erotikus modellként dolgozó Marisol.

– A szexualitásom valósággal felrobbant azóta. Mindig aggódtam, hogy mások mit mondanak rólam. Most végre ki tudom zárni a külvilágot, és úgy kifejezni magam, ahogy én szeretném – magyarázta.

Marisol azt is elárulta: a családját, főleg az édesanyját alaposan lesokkolta a változás, főleg, mivel igen rövid idő alatt ment végbe. Az előtte-utána fotókat látva nem is csoda, hogy szinte rá sem ismertek az első (drasztikus) beavatkozások után.