A pszichológiaprofesszor nem volt elragadtatva a hallgató üzenetétől.

A legtöbbünkkel előfordult már, hogy nem annak az embernek küldtük el az üzenetünket, akinek eredetileg szántuk, de egy fiatal egyetemista lánynak sikerült a lehető legrosszabb személynek elküldenie a párjának szánt szexi üzenetét: a professzorának.

A lány Redditen számolt be a kínos esetről, ami egy hete történt vele. Barátja már egy ideje cikizte, amiért egy romantikus-erotikus regényt olvas, de a könyv egy idő után amolyan belső poén lett köztük, főleg az egyik sora, mikor a főhősnő azt mondja kedvesének:

„büntess meg, apuci!”

Az egyetemista hallgató egyik nap a könyvesboltban észrevette a „kedvenc” könyvüket, és viccből készített vele egy csücsörítős szelfit, hogy a sokat emlegetett mondattal együtt elküldje kedvesének. Csakhogy a pszichológiaprofesszorának ugyanaz a keresztneve, és őt hamarabb dobta fel a telefonja, mint a barátját.

A lány csak később vette észre, hogy félrement az üzenet, de ekkor már egy bocsánatkérésen kívül nem volt mit tenni. Válasz csak másnap érkezett a professzortól.

Azt írta, idézem: „Ez rendkívül romboló hatással van a tanár-diák kapcsolatra, és teljességgel elítélem ezt a fajta viselkedést”. Egy ideig most nagyon ciki lesz beülni az óráira – írta a fiatal nő a fórumon.