Azóta viszont bármit megengedhetnek maguknak. És meg is engedik.

Courtney Tillia első látásra egy teljesen átlagos, 34 éves négygyerekes családanya Los Angelesben. Korábban tanárként dolgozott, ám abból a keresetből nem tudtak megélni. Az ünnepek különösen nehezen teltek a nagy családnak, volt, hogy ajándékra sem tellett.

Emlékszem, 2015-ben húsz dollárral mentem a dollárboltba, hogy kis apróságot vegyek a gyerekeknek

– mondta a DailyStar-nak Courtney. Azt is elmesélte, ekkoriban 20 dollárból éltek egész héten, férjével, a gyerekekkel és három kutyájukkal. A nehézségek miatt egy évvel később otthagyta tanári állását és életvezetési tanácsadó lett. 2019-ben aztán regisztrált az OnlyFans-ra.

Ez annyira bejött, hogy azóta a nőt 25 ezer feliratkozó követi, a havi bevétele pedig 40 és 100 ezer dollár (12,8 – 32 millió forint) között van.

Eleinte 500 dollárt akartam keresni, hogy ki tudjam fizetni a hitelt és a biztosítást. Álmaimban nem gondoltam volna, hogy ez ilyen jövedelmező lehet

– folytatta Courtney, aki idén úgy döntött, 5000 dollárt csak a gyerekei karácsonyi ajándékára fog költeni. Ők elektromos rollert, VR-szettet, darts táblát és drága edzőcipőket kapnak majd. A modell szerint a legjobb dolog látni az örömöt a gyerekek arcán, amikor kibontják az ajándékokat.

De a mesés fizetésből nemcsak erre telik: nyaralni is többször mennek egy évben. Legutóbb Hawaii szigetén töltöttek néhány napot. Viszont mire vágyhat modellként Courtney, ha már ilyen jól megy a szekér?

Továbbra is OnlyFans-ozni fogok, még több tartalmat fogok csinálni, még több pénzt fogok keresni, és még nagyobb hatást fogok gyakorolni a világban.