A múlt héten ítélte el a bíróság azt a házas tanárnőt, aki vagy otthon, vagy egy parkolóban zavart le pár gyors menetet a diákjaival – néha tanítás előtt.

Múlt csütörtökön szabta ki a bíróság a büntetést arra a középiskolai tanárnőre, aki két diákjával is viszonyt folytatott. Az ohiói Laura Dunker 2018 novembere és 2019 októbere közt két kamasszal folytatott viszonyt. Volt olyan eset, amikor a 31 éves tanárnő tanítás előtt a diákjáért ment kocsival, majd egy  parkolóban szexeltek, máskor a saját ágyában, ha a férje épp nem volt odahaza.

Bedford High School tanárnője végül vádalkut kötött: két alkalmat beismert az egyéves szexmaratonból, hogy a további vádpontokat ejtsék ellene. A bíróság két év börtönbüntetésre ítélte, amit öt év próbaidő követ majd. Emellett élete végéig regisztrálták, mint szexuális bűnelkövetőt, azaz – értelemszerűen – új hivatás után kell néznie szabadulása után.

Két pedofil egy suliban

Az eset érdekessége, hogy rövid időn belül ő a Bedford High School második szexuális bűncselekményért elítélt tanára, miután 2019 nyarán Sean Williams edző hat évet kapott. A férfi egy 15 éves diáklánnyal folytatott viszonyt – írja a Daily Mail. Dunker partnereinek életkorát nem hozták nyilvánosságra.