Amanda Nicole 20 éves volt, amikor megműtette magát. Az új test mellé pedig hasonló adottságokkal rendelkező barátnőket is szerzett. Mindössze 20 éves volt Amanda Nicole, amikor összeházasodott a szerelmével, ám kapcsolatuk nem bizonyult hosszú életűnek, három év múlva már el is váltak. A hirtelen jött szabadságban úgy gondolta, hogy itt az ideje regisztrálni Tinderre, ám a következő csalódás ekkor érte: csinos, de teljesen átlagos kinézetű lányként nem kellett senkinek.

Fogta hát az összes pénzét és el is nyargalt vele iziben a plasztikai sebészhez, hogy itt-ott feltöltesse a testrészeit és láss csodát, kiavártatva igen-igen népszerű lett a párkeresős appon.

Szórja a pénzt a testére

Amanda már kilencmillió forintnak megfelelő összegnél is többet költött a sebésznél zsírleszívásokra és feltöltésekre, az eredmény pedig magáért beszél. Ön szerint megérte?

Na de, hogy visszatérjünk a címben is szereplő lényegre, a hölgynek már 100 ezer híján 7 millió követője van, szóval arra igazán nem panaszkodhat, hogy ne találna pasit, vagy éppen olyan adottságokkal rendelkező barátnőket, mint ő maga, akikkel minden mókában benne van, mint például, hogy tangában twerkeljenek a medence szélén a popsijukkal paskolva a hűs habokat.