Ezen a hétvége igen furcsa lesz a futballnaptár, hiszen a profi ligákban nem rendeznek bajnoki fordulót, miután a Magyar Kupa összecsapásai a hétvégén lesznek. A megyei bajnokságban viszont nem lesz szünet, így több frontos is szurkolhatunk. A megyei csapataink mind ezen a hétvégén játszanak a Magyar Kupában.

Labdarúgó Magyar Kupa, 6. forduló
Szekszárdi UFC – Dorogi FC
Szekszárd, szombat, 15 óra.
A Magyar Kupában a harmadosztály Közép-csoportjában szereplő Szekszárd ellen kezd a Dorogi FC.
– Szombati riválisunk masszív csapat, a 7. helyen állnak a bajnokságban, a legutóbbi öt bajnokijukon pedig mindössze egy gólt kaptak. Várhatóan kontrákra rendezkednek majd be, erre kell készülnünk – fogalmazott lapunknak Balogh Pál, a Dorogi FC szakmai igazgatója. Hozzátette: céljuk természetesen a továbbjutás, ennek érdekében pedig a lehető legerősebb kezdővel lépnek pályára.
A dorogiak felkészülését vírusos betegség is nehezítette, emiatt többen is kidőltek, játékuk bizonytalan, sérültje ugyanakkor nincs a csapatnak.
Komárom VSE – Puskás Akadémia FC
Komárom, szombat, 15 óra.
A legnevesebb ellenfele a megyei csapataink közül a Komáromnak lesz. A Puskás Akadémia az NB I.-ben szerepel, az előző hétvégén az Európa Ligában szereplő MOL Vidi FC-t verték 2-1-re. Ráadásul igazi kupaspecialista a csapat, hiszen az előző szezonban a döntőig meneteltek, ahol az Újpest állította meg őket.
Tatabányai SC-Hajdúböszörményi TE
Tatabánya, szombat, 17 óra
A megyei első osztályban szereplő Tatabányának nem lesz egyszerű dolga, de nagy szerencséje volt a csapatnak, hogy itthon játszhat. A Hajdúböszörmény szintén a megyei első osztályban szerepel, ráadásul kiválóan: öt mérkőzés van mögöttük, mind az ötöt megnyerték, ráadásul harmincegy gólt szereztek, s mindössze kettőt kaptak. A Tatabánya sem rosszul a megyei bajnokságban, de az Oroszlány elleni vereség miatt nem hibátlan a gárda.<

/div>
Oroszlányi SZE-Ózdi FC
Oroszlány, vasárnap, 15 óra
Az Oroszlánynak is szerencséje van, hogy nem kell több, mint 200 km-t utazni, ennek ellenére borzasztó nehéz mérkőzés vár Sebestyén Ferenc fiaira. Az Ózdnál változás történt a kispadon: Gálhidi György az NB II.-ben szereplő Kazincbarcika vezetőedzője lett a hét közben. A kohászok jól kezdték a bajnokságot, hiszen öt mérkőzésből négyet megnyertek, egy pedig döntetlen lett. Ismerős ez a mérleg az Oroszlánynak is, hiszen kottára ugyanígy állnak a megyei bajnokságban.
Sárisápi BSE-Vecsési FC
Tokod, vasárnap, 15 óra
Karcagi Pál csapatának sem lesz egyszerű dolga. A Vecsés az előző pár szezonban liftezett a harmadosztály és a megyei első osztály között, most éppen utóbbi csoportban szerepel. Nem kezdett túl jól a csapat, hat ponttal a kilencedik helyen áll a gárda. Több ismert játékos van a keretben, például az örökifjú, 44 esztendős Molnár Zoltán, aki többszörös magyar bajnok, a Dunaferrel és az MTK-val is ünnepelhetett.
Harmonika #1
Kattints a szerkesztés gombra, hogy változtathass a szövegen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Harmonika #2
Kattints a szerkesztés gombra, hogy változtathass a szövegen. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.