Hétközi forduló volt a negyedik az NB II.-ben, ahol a Dorog a Szeged-Csanád Grosics Akadémiát fogadta Tatabányán. Az első játékrészben a szegediek voltak aktívabbak, de ez csak meddő mezőnyfölényben mutatkozott meg, hiszen Mursits-kapusnak nem volt védenivalója, bár Molnár kesztyűje is száraz maradt. Az első játékrészben még Fenyvesinek kényszerű változást kellett eszközölnie, hiszen Girsik megsérült, helyére Szedlár Zoltán szállt be. A szünet után kettős cserével frissítette csapatát a fiatal tréner, majd a csere után rögtön jött a gól: Szedlár passzolt Csillaghoz, aki az ötös sarkáról elpöccintette Molnár mellett, így vezetett a Dorog. A hátrányban futballozó szegedieknél többet volt a labda, de a beadásokban kimerült a tudásuk, az Izing-Lénárth páros mindent eltakarított, így nagyon fontos három pontot szerzett a Dorog.

19 órától kezdődött több NB II.-es mérkőzés mellett a Szombathelyi Haladás-Békéscsaba mérkőzés is, ahol a korábbi zsámbéki gólkirály, Monori Norbert a 71. percben állt be csereként, majd a 86. percben gólt szerzett, így a Haladás 3-1-re nyert.

Fenyvesi László: – Egy jó csapat ellen játszottunk, de játékosaim minden taktikai utasítást betartottak, így hatalmas bravúrt arattunk. Ez a szegedi csapat már nagyon rég szenvedett vereséget. Nem volt egy látványos mérkőzés, de nagyon értékes három pontot szereztünk.

Vukmir Dragan: – Egy küzdős, kontrázós csapatra számítottunk, és ezt is kaptuk. Egy gólt rúgtak, mi nagyon gyengék voltunk előrejátékban. Szerintem döntetlen lett volna reális, de sajnos elveszítettük. A kiállítást vissza kell néznünk.

Borítókép: Hagymási Bence