Eurotrade megyei II. osztály, felnőtt, 21. forduló

A Tatabánya hétvégi sikeréhez nem fűződött kétség, még úgy sem, hogy pénteken is pályán voltak. Az Ászárhoz látogattak, és ugyan már a második percben hátrányba kerültek, az első félidőben hét góllal jelezték, hogy kié lesz a három pont. A szünet után sem álltak le, itt még ötöt tettek hozzá. Wágner, Farkas, Klausz is duplázott, Árvai pedig mesterhármast szerzett.

Ászár KSE−TFCE Tatabánya 1-12 (1-7)
Ászár, vezette: Janovics I. (Marosi M., Jámbor B.).
Ászár: Sommer – Nokta, Bősze (Németh B., 52.), Rakó D. (Pásztor, 46.), Soha, Ligeti, Kiss, Hnizda (Takács, 65.), Répási (Borszuk, 59.), Szednár, Szabó. Vezetőedző: Rakó László.
TFCE: Balla – Kovács (Karap, 77.), Árvai, Pawelecz, Nagy (Horváth Á. A., 67.), Wágner, Soltész, Krupánszki (Horváth M., 67.), Klausz, Kocsis, Farkas. Vezetőedző: P. Nagy László.
Gólszerző: Szabó (2.), illetve Kocsis (10., 27.), Wágner (15., 41.), Farkas (16., 50.), Klausz (22., 80.), Árvai (44., 66., 90.), Soltész (81.).

A Kocs elhalasztott meccsen tudott nyerni pénteken, a hétvégén pedig meglepetésre ikszelt a Mocsa ellen. A kiesés elől menekülő Kocs kétszer is megszerezte a vezetést a dobogóért harcoló Mocsa ellen, a vendégek csak a 90. percben tudtak pontot menteni. Ezzel a Kocs nagyon fontos pontot tudott szerezni, ám még így is a kieső helyen állnak.

Kocs KSE–Mocsa KSE 2-2 (1-1)
Kocs, vezette: Mihályi G. (Szabó G. M., Kolozsi P.).
Kocs: Natkai – Kovács I., Dombi (Barsi R., 78.), Adorjáni (Gombos, 60.), Takács L., Kisék Sz., Gombik Tibor, Szőnyi, Gombik L., Gombik B. (Kisék B., 82.), Barsi Zs. Vezetőedző: Bódis Tamás.
Mocsa: Kovács M. – Pokk R. (Balogh, 75.), Vass, Pokk J., Rácz R., Farkas, Csizmadia, Kerekes (Gorzsás, 24.), Varga, Jordán G., Kántor K. Vezetőedző: Jordán Jenő.
Gólszerző: Kovács I. (15.), Barsi R. (83.), illetve Csizmadia (38.), Vass (90.).
Kiállítva: Gombik Tibor (91.), illetve Kántor K. (84.).

A Szomódnál eltörött valami tavaszra, hiszen a Pilismarót legyőzése után a Banától hatot, most a Piliscsévtől nyolcat kapott úgy, hogy mindkét csapatnál előrébb volt a tabellán. Most Bogárdi keserítette őket erősen, hiszen mesternégyest vágott. Az első félidőben még szorosabb volt a találkozó, hiszen akkor „csak” 3-1 volt a csévieknek, ám a térfékcsere után négyet is lőttek a hazaiak, így egy igen nagy kiütés lett a vége. Szintén a meglepetés kategóriába sorolható ez a meccs…

Piliscsévi SE–Bar-Nul Szomódi SE 8-1 (3-1)
Piliscsév, vezette: Vojvoda M. (Hegedüs P., Füleki M.).
Piliscsév: Simon L. G. (Hargitai, 77.) – Gálicz, Tirpák, Varga L. A., Morecz R. (Mesterházi I. Csaba, 77.), Hutera, Jámbor, Danov, Morecz B. (Török M., 60.), Koller G. (Balogh, 71.), Bogárdi. Technikai vezető: Kucsera Lászlóné.
Szomód: Kovács – Székely, Török B., Szili, Fail, Nagy B., Csizmadia, Lounes, Bujdosó S., Tápai, Mayer. Vezetőedző: Tóth János.
Gólszerző: Bogárdi (14., 64., 86., 91.), Morecz R. (18., 65.), Tirpák (41.), Danov (56.), illetve Bujdosó S. (32.).

A Felsőgalla pénteken egy nagy pofonba szaladt bele a Tatabánya ellen, ám most javítani akartak. Nem úgy kezdődött a meccs, ahogyan azt elképzelték, hiszen a Süttő az első félidőben kétgólos előnyre tett szert, azonban a Felsőgalla pár perc alatt, még az első játékrészben egalizálni tudott. A lendület aztán a szünet után is megmaradt, itt tíz perc alatt lőttek kettőt. A meccs végén még a Süttő is betalált, ezzel egy pár percig újra szoros lett a találka, ám a Felsőgalla nem kapott újabb gólt, és kétgólos hátrányból végül megnyerték a találkozót.

TÉG-Felsőgalla–Süttői SC 4-3 (2-2)
Tatabánya, vezette: Tomacsek B. (Péntek E. R., Schüller Zs.).
Felsőgalla: Hanus (Erdősi, 47.) – Magyari V., Együd (Hagymási, 63.), Magyari M. (Mészáros, 68.), Szabacsi, Benő, Hajzer, Komáromi, Méhész (Zettisch, 81.), Kósa, Kiss.
Süttő: Király – Nagy, Varga M., Tárai G., Tárai Á., Ölveczky, Némedi (Juhász, 68.), Szőke (Kerékgyártó, 79.), Belovai, Gáll (Galambosi, 46.), Magai. Vezetőedző: Mátyás Zsolt.
Gólszerző: Benő (44.), Kiss (46.), Magyari V. (58.), Méhész (67.), illetve Tárai Á. (21.), Szőke (38.), Juhász (85.).

A 17. fordulóból elhalasztott mérkőzésen:

Egyik csapat sem volt jó formában a pénteki találkozón, ráadásul a kiesés réme is fenyegette őket, így fontos meccs volt ez. Barsi már a hatodik percben betalált, a Kocs a szünetre pedig már kettővel ment. Barsinak annyira megtetszett az a kapu, ahová a hatodik percben betalált, hogy a szünet után megismételte ezt, más kérdés, hogy addigra már a Gyermely támadott arra. Ennek ellenére Kovács is gólt lőtt, amivel a Kocs 3-1-re tudott nyerni a Gyermely otthonában.
Gyermely–Kocs KSE 1-3 (0-2)
Gyermely, vezette: Janovics I. (Szijártó M., Vas K.).
Gyermely: Kővári – Sándor (Sréhli A., 57.) , Stréhli N., Horváth (Kiss T., 46.), Felsőházi (Gellért, 57.), Gombás (Petróczi, 46.), Balázs (Juhász, 65.), Tömör, Veszelovszki, Varga, Nagy Zs.
Kocs: Natkai – Kovács I. (Szűcs, 86.), Dombi, Adorjáni (Gombos, 61.), Takács L., Kisék Sz., Gombik Tibor, Szőnyi (Szabó, 84.), Gombik L., Gombik B. (Eszlári, 80.), Barsi Zs. Vezetőedző: Bódis Tamás.
Gólszerző: Barsi Zs. (öngól, 54.), illetve Barsi Zs. (6.), Adorjáni (32.), Kovács I. (68.).

A 19. fordulóból elhalasztott mérkőzéseken:

A Tardos is a kiesés ellen menekül, de az Ászárnak is volt már jobb szezonja. Most azonban jobbik arcát mutatták az ászáriak. Az első félidőben már 5-1 volt az állás, itt el is dőlt a három pont sorsa. A térfélcsere után már alig esett gól, mindössze három, amiből kettőt a hazaiak szereztek, így kiütéses győzelmet arattak a Tardos felett.
Ászár KSE–Tardosi FC 7-2 (5-1)
Ászár, vezette: Horváth I. (Szabó G., Jámbor B.).
Ászár: Sommer – Soha (Bocska, 61.), Szabó Á. V., Rakó D. (Bősze, 53.), Ligeti, Kiss (Pirik, 77.), Molnár N. (Verebics, 71.), Nokta, Varga M. (Répási, 46.), Szednár, Hnizda. Vezetőedző: Rakó László.
Tardos: Varsányi – Kovács H. (Juhász, 46.), Kilián, Lipóczky, Visnyovszki, Csukás, Mészáros P., Fekete, Hornyák, Nagy (Buzási, 61.), Szileszki. Technikai vezető: Árendás József.
Gólszerző: Kiss (6., 14.), Szabó Á. V. (13., 70.), Hnizda (15.), Rakó D. (41.), Ligeti (85.), illetve Kovács H. (10.), Hornyák (65.).

A tatabányai derbi tíz percig volt szoros, onnan a listavezető kék-fehér csapat átrobogott a Felsőgallán.  A szünetre öt volt a különbség, így nem sokáig volt kérdés a három pont sorsa, A térfélcsere után még három gólt jegyeztek a vendégek, így a vége egy nyolcas lett.

TÉG-Felsőgalla– TFCE Tatabánya 0-8 (0-5)
Tatabánya, vezette: Kolonics G. (Korcsok D. A., Kreitl T.).
Felsőgalla: Hanus – Magyari V., Magyari M. (Mészáros, 62.), Szabacsi, Benő (Mata, 67.), Hajzer, Komáromi, Méhész (Scheib, 75.), Kósa, Kiss, Hagymási (Zettisch, 70.).
TFCE: Balla – Kovács (Horváth Á. A., 62.), Árvai, Pawelecz (Németh, 46.), Nagy, Megyesi (Horváth M., 79.), Wágner (Kocsis, 62.), Soltész, Krupánszki, Klausz (Karap, 79.), Farkas. Vezetőedző: P. Nagy László.
Gólszerző: Megyesi (12.), Farkas (19.), Klausz (21., 35., 74.), Soltész (30.), Árvai (60., 79.).

A Mocsa is játszott, a dobogót szeretnék elérni. A Piliscsév elleni meccs azonban igen érdekesen indult, hiszen Kollert már az első percben kiállította a játékvezető, majd bő tíz perccel később Bérest is, így kvázi kilenc emberrel volt kénytelen lejátszani a meccset a hazai csapat. Ennek ellenére a Mocsa csak két gólt rúgott, de ez pont elég volt a győzelemhez.

Piliscsévi SE–Mocsa KSE 0-2 (0-2)
Piliscsév, vezette: Jurák F. (Szeibert P., Jászberényi M.).
Piliscsév: Simon L. G. – Gálicz (Szabó, 78.), Török (Morecz B., 68.), Tirpák (Balogh, 82.), Béres, Morecz R., Hutera (Koller G., 70.), Jámbor, Danov, Koller T., Bogárdi (Varga L. A., 46.). Technikai vezető: Kucsera Lászlóné.
Mocsa: Kovács – Pokk R. (Vass, 63.), Natkai (Kántor K., 39.), Pokk J., Rácz R., Janó, Farkas (Kerekes, 49.), Csizmadia, Karsai, Varga L., Czifra. Vezetőedző: Jordán Jenő.
Gólszerző: Janó (7.), Farkas (25.).
Kiállítva: Koller T. (1.), Béres (14.).

Elmaradt mérkőzések: Banai KSK–Pilismarót SC, Etei SE–Környe SE (május 23-án pótolják), Gyermely–Tardosi FC (május 16-án pótolják). Szabadnapos: Vértesi Erőmű SE.

Ne maradj le a kefoci híreiről! Csatlakozz hozzánk facebookon!