A mai sajtóviszonyok között egyre nehezebb független médiumként tevékenykedni. A ke-foci.hu független és pártatlan volt, és ezután is az lesz.  Ez viszont csak úgy lehetséges, ha közösségi finanszírozási alapokra helyezzük a lap fenntartását. Hogy mit is jelent ez pontosan? Azt, hogy az olvasók, a megyei labdarúgás szerelmesei havi összegekkel támogatják a weboldalunkat. Nem nagy összegekre kell gondolni, vagy 1, 2, 5 dolláros támogatási lehetőség is, valamint egyedi megállapodás szerint bármennyi.

Miért fizessek, ha eddig ingyen is olvashattam?

A kérdés jogos. Ahogy te, kedves olvasó, pénzt kapsz a munkádért, úgy mi is dolgozunk. Az oldal nem vegetál, hanem folyamatosan fejlődik. Beszámolunk a megyei felnőtt bajnokságokon kívül az utánpótlásról, a tartalékokról, a nőkről, az öregfiúkról is. Több éve sikeresen vezetjük a megyei totót, ahol a hétvégi meccsekre lehet tippelni, és a győztes értékes ajándékcsomagot kap. Kapcsolatban vagyunk a vezetőedzőkkel, játékosokkal. A továbbiakban tervben van a videós anyagok gyártása, a több interjú készítése, a „meccsszagú” cikkek írása, ezen felül pedig nyitottak vagyunk az olvasói ötletekre is.

Milyen előnyöm lesz, ha támogatlak titeket?

Több csomag közül lehet választani. Az biztos, hogy az induló hírlevél részesei lesznek a támogatók, amivel gyorsabban, egyszerűbben és kényelmesebben olvashatják a legfontosabb híreinket, az e-mail fiókba kattintva. Ezen kívül lesznek olyan exkluzív anyagok, melyeket csak az előfizetőink olvashatnak el. Tervezünk többfelé nyitni, mint például az élő meccsközvetítés, a helyszíni riportok. Magasabb fokozatba kapcsol a Kefoci TV. Ehhez viszont az kell, hogy az olvasók támogatásban részesítsenek minket. Ha van két dollárod, már rengeteget segítettél.

Jó, szeretem a megyei futballt, és támogatnám az egyetlen dedikáltan ezzel foglalkozó oldalt. Hol tehetem?

A patreon.com egy megbízható patronáló felület, ahol adományokat lehet adni. A mi oldalunkhoz kattints IDE, majd válaszd ki, milyen összeggel szeretnéd havonta támogatni weboldalunkat.

Én hirdetni szeretnék a weboldalon, erre van lehetőség? 

Természetesen, vedd fel velünk a kapcsolatot a herczeg.istvan@rangado.hu címen.

Kérdésem, észrevételem van.

Szintén vedd fel velünk a kapcsolatot a herczeg.istvan@rangado.hu címen.