Északon meglepetésre nem bírt a Baj a Bajnával. A bajos rangadón a hazai pályán játszó bajnaiak szereztek vezetést, szűk fél óra után már kettővel is mentek. Az első félidő utolsó perceiben aztán gyorsan egalizált a Baj. Sebestyén találatával aztán már a Bajnál volt a fór, de a 89. percben egyenlített a Bajna, így végül döntetlennel végeztek a felek. A TABAK kiütötte a tíz emberrel felálló Annavölgy csapatát. A csereként beálló Viszolai Mihály és Kara Krisztián is duplázott. A forduló rangadóját aztán a Dunaszentmiklós nyerte. A Szárliget hibátlanul várta az előző szezon ezüstérmesét, de Sasvári Kornéllal nem bírtak. A fiatal játékos az első és a második félidőben is betalált, amire a Szárliget csak a meccs végén tudott reagálni, így végül a vendégek mindhárom pontot elvitték. A Lábatlan hiába akart javítani, nem bírt a Héreg-Vértestolna csapatával. Pedig a vezetést a Lábatlan szerezte meg, de még a szünet előtt fordult a kocka. A második játékrészben ismét a Lábatlan kezdte a gólgyártást, amivel egyenlő volt az állás, de a találkozó utolsó perceiben kétszer is ünnepelhetett a vendégcsapat, ezzel pedig el is vitte a három pontot. Fontos mérkőzést vívott a Tardos a Tokod ellen. Mindkét csapat jól szerepel idén, mindössze egy pont volt kettőjük között a mérkőzés előtt. A vezetést a Tokod szerezte meg, de negyedórával később egyenlíteni tudott a Tardos. A második félidőben egy tízperces sávban két Tokod-játékost is kiállított a játékvezető, amely egy Tardos-góllal vált igazi problémává számukra. Kettős emberhátrányban már nem tudott egyenlíteni a Tokod, így fontos három pontot gyűjtött a Tardos. A forduló kiütését – már-már szokás szerint – a Csolnok mutatta be. Ezúttal az Epöl-Máriahalom volt a szenvedő fél. Az első félidőben öt gól volt a különbség, majd a cserepadról beállt Zsolnay Zsolt Pál és elszabadultak az indulatok: mesterötöst vágott, a vége pedig 13-0 lett.



M&M Megyei III. osztály, Északi csoport, 6. forduló

Bajnai SE–Baj KSE 3-3 (2-2)
Bajna, vezette: Kolozsi Patrik (Kovács Zsolt, Derecskei Bence).
Bajna: Bábszki – Kondár (Kuczmog, 73.), Kovács Benjamin, Kelemen (Tóth, 83.), Hagymási, Fluxa, Varga L. B. (Molnár, 83.), Hummel (Konrád, 46.), Pásztor (Flórián, 81.), Pongrácz, Horváth.
Baj: Nagy P. – Godina, Beigelbeck, Jurassa, Megtért, Túri, Kovács Béla, Németh, Kutak, Tobik (Vörös, 78.), Sebestyén.
Gólszerző: Fluxa (18., 28.), Kuczmog (89.), illetve Kutak (44.), Németh (44.), Sebestyén (72.).

TABAK–Annavölgyi BSE 7-0 (2-0)
Tokodaltáró, vezette: Szabó Gergely Máté (Tatár Levente, Péntek Erik Roland).
TABAK: Békési P. – Felföldi G., Fekete (Fehér, 75.), Békési Á., Kara L., Juhász P., Felföldi Á. K. (Szabó, 80.), Vágási (Viszolai, 46.), Mátyók (Kása, 67.), Madari (Kara K., 60.), Juhász G.
Annavölgy: Varga – Ferenczi, Kántor, Kőrösi, Bauer, Turi, Párkányi, Szegvári, Ferenczy I., Ferenczy L.
Gólszerző: Juhász P. (17.), Kara L. (30.), Viszolai (56., 67.), Kara K. (61., 86.), Békési Á. (76.).

Szárligeti SE–Dunaszentmiklósi SE 1-2 (0-1)
Szárliget, vezette: Németh Richárd (Dávid Rita, Marosi Milán).
Szárliget: Farkas Z. M. – Tóth Z. P., Nagy (Maróti, 55.), Ungvári (Libényi, 67.), Bányai, Szabó M. (Keil, 55.), Mikulinczki, Szabó R. (Bolla D., 55.), Bódis (Tóth I., 77.), Farkas D. (Mikulinszki, 72.), Czeglédi. Vezetőedző: Mezei Ferenc.
Dunaszentmiklós: Bakos – Búzer, Schmidt M. (Sós, 68.), Dinga, Schmidt N., Schmidt D. Z. (Takács K., 88.), Stodola, Janetka (Takács B., 62.), Kerekes (Apagyi, 66.), Csordás, Sasvári (Takács G., 89.). Technikai vezető: Nágel Imre.
Gólszerző: Mikulinszki (83.), illetve Sasvári (17., 65.).



Lábatlani ESE–Héreg-Vértestolna 2-4 (1-2)
Lábatlan, vezette: Bankó István (Linn Kevin, Balázs Bence).
Lábatlan: Török – Juhász D., Szőke, Nagy, Sándor (Szalai, 87.), Kovács, Budaházi, Ollé (Végh, 66.), Lengyel, Gyalogos, Pozsonyi. Technikai vezető: Juhász Dávid.
Héreg-Vértestolna: Barassó – Goldschmidt Z., Pálinkás (Piti, 56.), Szöllősi, Enyedi (Laczi, 54.), Tráj, Kucsera (Nemes, 46.), Goldschmidt T., Háder (Bárányos, 38.), Pisla, Miklos (Verbulecz, 75.). Technikai vezető: Busch Imre.
Gólszerző: Nagy (17.), Kovács (78.), illetve Enyedi (20.), Kucsera (43.), Goldschmidt T. (88.), Nemes (90.).

Tardosi FC–Tokod SE 2-1 (1-1)
Tardos, vezette: Drabon Barnabás (Józsa Csaba, Hegedüs Péter).
Tardos: Visnyovszki M. – Kovács (Berczeli, 83.), Lipóczky (Bélik, 76.), Visnyovszki A. E., Filipsz, Mészáros, Iványi (Túróczi, 46.), Fekete (Sztanek, 65.), Csapucha, Ginder (Link, 37.), Szileszki. Vezetőedző: Kádas Csaba Tibor.
Tokod: Tóth L. – Gál (Németh, 81.), Cauxeiro D., Kiss Sz., Szépvölgyi B., Szőke, Szépvölgyi A., Horváth, Borsi, Hőgyes, Cauxeiro B. Vezetőedző: Robotka Bence.
Gólszerző: Lipóczky (37.), Kovács (72.), illetve Cauxeiro B. (20.)
Kiállítva: Cauxeiro D. (62.), Hőgyes (70.) – egyaránt Tokod.

Csolnoki SZSE–Epöl-Máriahalom 13-0 (5-0)
Csolnok, vezette: Fehér György (Farkas Bálint, Rozmann Kornél).
Csolnok: Tóth B. – Parti (Szatmári, 46.), Barlangi T. G., Farkas M., Gacsai (Bulfán, 46.), Farkas A. (Zsolnay, 46.), Barlangi B. (Lévai, 73.), Tafferner (Seregi, 46.), Jantos, Nagy, Vörös D. Z. (Kovács, 46.). Vezetőedző: Vigh Attila.
Epöl-Máriahalom: Cserna – Szlovák (Tóth M. A., 51.), Genszki, Rovács (Romfa, 46.), Imre, Üveges, Lénárt, Tóth G., Kálózi (Duzs, 46.), Matkó, Giricz. Technikai vezető: Szalay Norbert.
Gólszerző: Barlangi B. (8., 13.), Vörös D. Z. (10., 33.), Jantos (35.), Zsolnay (47., 57., 61., 86., 89.), Farkas M. (71.), Seregi (78.), Lévai (82.).
Kiállítva: Genszki (62., Epöl-Máriahalom).

A Csolnok (szürkében) magabiztosan győzött az Epöl-Máriahalom ellenad