Szokás szerint mutatjuk, hogyan nyilatkoztak a vezetőedzők. Tatabányai SC-Nyergesújfalu SE 7-0 (1-0)

P. Nagy László: Bennünk maradt a zsámbéki 1-1 az első félidőben, de hála Istennek átestünk a holtponton, és a szünet után az a Tatabánya játszott, amit megszoktunk. Megérdemelten győztünk.
Jánosi Dániel: Ez a mérkőzés a hetedik percben eldőlt, mikor a védőm szabályosan szerelt, majd elég jól tartottuk magunkat emberhátrányban is. Ezt követően érthetetlen módon szétestünk, és elég csúnya lett a vége.

FC Esztergom-Vértessomlói KSK 1-0 (1-0)

Mátyás Zsolt: Kiharcoltuk a három pontot.
Dupai János: Jól játszott a csapatom, dicséretet érdemelnek. Sajnos egy egyéni hiba után az ellenfél szerzett vezetést. Együtt volt a csapat, de nem sikerült egyenlíteni. Örülök a játéknak, de az eredménynek nem…

Nagyigmándi KSK-Zsámbéki SK 0-2 (0-0)

Mohácsi Antal: A Zsámbék két lecsorgó labdát pofozott be. Szerencsés gólokkal nyertek. Hozzáteszem: a játék képe alapján megérdemelten. A játékvezető pályát tévesztett, inkább komikusnak kellene mennie, mert mindenki az ítéletein nevetett.
Bodó László: Hétről hétre nagyon komoly gondjaink vannak, két embert vesztettem a mérkőzés előtt is. Nem játszottunk jól, de nyertünk, és ez a fontos. Kollégámnak kitartást az elkezdett munkához.

Koppánymonostori SE-OBSK Oroszlány 0-1 (0-0)

Vigh László: Sajnáljuk, hogy így alakult a mérkőzés. Egy más célokért küzdő egyesület volt az ellenfelünk. Teljesen megzavart minket az ellenfél kettős emberhátránya. A végén tudtak egy gólt szerezni sajnos.
Sebestyén Ferenc: Gratulálok a srácaimnak, büszke vagyok rájuk. Ma igazi férfimunka volt, amit végrehajtottak. Ezekért a pillanatokért érdemes edzősködni és játszani.

Sárisápi BSE-Tatai AC 1-1 (0-1)

Karcagi Pál: Három eltiltott emberünk mellé jött egy újabb. Nem is értem… Egy beteg, két sérült, jövő héten aki él és mozog, az játszani fog. Egyébként borzalmasan gyenge periódusban vagyunk.
Kele Zoltán: Már az elején vezettünk, megtarthattuk volna az előnyt. A 95. percben sajnos egy elkerülhető gólt kaptunk, közelebb álltunk a győzelemhez.

Ácsi Kinizsi SC-Bábolnai SE 0-9 (0-4)

Sipos István: Ha törik, ha szakad, ezt az évet végigvisszük. Remélem, semmiféle egészségkárosodás nem éri a csapatot és engem sem…
Józsa Péter: Ez a papírforma. Sajnálom Nagy László edzőkollégámat. Voltak pozitívumok is, jó felfogásban végigdaráltuk a meccset.

Wati Kecskéd KSK-Vértesszőlősi SE 0-2 (0-1)

Linczmaier László: Ez nem a mi napunk volt. Rossz játék, két pontrúgásból kapott gól, újabb hetekre kidőlő kulcsember. Jobb volt ma a Vértesszőlős, gratulálok nekik.
Tokaji Zsolt: Egy nagyon jó csapat otthonában sikerült megérdemelt győzelmet aratnunk. Akaratból jelesre vizsgáztunk, gratulálok a csapatnak a mai teljesítményért.