Átfogó statisztikai összefoglalót készítettünk a megyei első osztályból 10 forduló után. Cikkünkből kiderül, ki játszotta a legtöbbet, melyik csapatnál hogyan alakultak a játékpercek, ki hány játékost vetett be. 

Ácson eddig összesen 22 játékos lépett pályára a tíz forduló alatt. Mivel az Ács csak nyolc mérkőzést játszott eddig (egyszer nem álltak ki, egy pedig elmaradt), így összesen 720 percet voltak pályán. Legtöbbet eddig Taár Károly szerepelt, 675 percig volt a pályán, egyszer cserélték le a szünetben. A legkevesebb szerepet Kohár József kapta, aki egy félidőt játszott. Az eddig pályára lépő játékosok átlagéletkora 22,6.

Bábolnán a lehetséges 900 percből Valkó Miklós töltötte a legtöbbet a pályán, pontosan 868 percet. Eddig 26 játékos lépett pályára, átlagéletkoruk 23,75. Németh Mátyás eddig összesen egy percet kapott.

Esztergomban eddig 23 játékos kapott szerepet, legtöbbet Kiss Bence, aki 776 percet játszott a lehetséges 810-ből. Az átlagéletkor is fiatal, 23,1. A legkevesebb játéklehetőséget Heinczinger Kristóf kapta, aki 25 percet játszott a 10. fordulóban, de előtte nem is volt a gárda keretében.

Kecskéden mindössze 19 játékos lépett pályára, átlagéletkoruk 24. Neukunft Krisztián azon kevés játékosok egyike, aki egy percet sem hiányzott még, azaz 900 perc van a lábában. Legkevesebbet Bakos Tamás szerepelt a maga egy percével.

Koppánymonostoron 21 játékos játszott már, itt kereken 23 az átlagéletkor. Giber kapus szintén minden percet a pályán töltött. A legkevesebb Rácz László játszotta, hiszen csak egy percre állította be Vigh László, de többre nem is fogja, hiszen még augusztusban távozott.

Nagyigmándon 22 játékos játszott a tíz fordulóban, átlagéletkoruk 23,6. Pintér László kirobbanthatatlan, hiszen 900-ból 882-t a pályán volt, míg Altrichter Tamás csak 37 percet kapott.

A Nyergesújfalunál összesen 24 játékos futott ki a pályára, az átlagéletkor itt is 23,6. Mivel az Ács elleni mérkőzésüket nem a pályán nyerték meg, így csak 810 percet fociztak. A legtöbbet Katona Kelemen, aki egy percre sem hagyta magára a csapatát.

Meglepő, de a listavezető Oroszlánynál szerepelt a legkevesebb játékos, mindössze 18. Ráadásul ebből ketten alig szerepeltek, hiszen Németh István 1, Tóth Balázs pedig 9 percet kapott. Az átlagéletkor viszonylag magas, 26, 7 év. A legtöbbet Kiprich Dániel játszotta, aki mindössze három percet hagyott ki, 807-et pedig a pályán volt.

A Sárisápnál is 25 év felett van az átlagéletkor egy picivel, ezt 21 játékos hozta össze. Itt ketten is vannak, akik minden mérkőzést végig toltak, Kopányi Ádám és Berki Gábor is 900 perccel áll. A rutinos Szenes Csongor eddig tíz percre állt be, ő áll így a tabella végén.

A bajnoki címre hajtó Tatabánya eddig 22 játékost vetett be, átlagéletkoruk is ugyanennyi. Árvai Dániel eddig mindössze négy perc pihenőt kapott, így ő játszotta a legtöbbet, Horváth Ádám Alex pedig eddig fél órát kapott.



Tatán 22 játékos kapott eddig kisebb-nagyobb szerepet, átlagéletkoruk 22,9 év. Itt sem a kapus, hanem a védelem oszlopa, Csapó Ádám játszotta a legtöbbet, hiszen egy percet sem hagyott még ki. Fekete Ábel eddig 66 perccel kellett beérje a tíz forduló alatt.

Vértesszőlősön 24 játékos volt a pályán, legtöbbet pedig Szerencse Dániel, aki 50 percet pihenőt kapott. Ubornyák Attila 19 percre szállt be eddig, Gyurász Martin pedig húszra. A csapat átlagéletkora 25,2.

Vértessomlón 22 játékost vetettek be, az átlagéletkor pedig 23,6. A kezdőcsapat leginkább náluk stabil, hiszen Ujszászi Bence kapus mellett Koller Máté és Erdei István Marcell is 900 percet játszott. Éliás Péter eddig egy percre került a csapatba,

A Zsámbék keretének átlagéletkora 24,7, és eddig 21 játékost vetettek be. Legtöbbet Marticsek Gergő játszotta, a fiatal középhátvéd minden percben ott volt a védelem tengelyében. Mensáros Marcell eddig 21 percet kapott.

A legtöbb játékost tehát a Bábolna vetette be, hiszen 26 ember lépett pályára, a legkevesebbet pedig a listavezető Oroszlány. Az átlagéletkorok tekintetében a Tatabánya vezet, hiszen csak egy picit több, mint 22 az átlagéletkor náluk. A legmagasabb Oroszlányban van, ahol 26,7 ez a szám.

A kapusok közül Giber Roland és Ujszászi Bence játszotta csak végig eddig a 10 fordulót, míg a mezőnyjátékosok közül a kecskédi Neukunft Krisztián, a sárisápi Kopányi Ádám és Berki Gábor, a tatai Csapó Ádám, a vértessomlói Koller Máté és Erdei István Marcell, és a zsámbéki Marticsek Gergő játszotta, ők is minden pillanatban a pályán voltak. Ide tartozik még Katona Kelemen is, ám az Ács ellen nem voltak a pályán, de a 9 meccsen, amit a csapata lejátszott, végig a pályán volt.

Ha nem szeretnél lemaradni, add meg e-mail címed, és frissen küldjük a ke-foci.hu cikkjeit az e-mail fiókodra.

[mc4wp_form id=”1981″]