Szokás szerint mutatjuk, hogyan nyilatkoztak a vezetőedzők. Ezúttal a 22. forduló volt terítéken.Vértessomlói KSK–Ácsi Kinizsi SC 16-0 (13-0)

Dupai János: – Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.
Sipos István: – Eső, sár, hideg egyenlő megfázás. Nyolcan fejeztük be a mérkőzés.

Nagyigmándi KSK–Koppánymonostori SE 1-0 (1-0)

Mohácsi Antal: – Megérdemeltük a győzelmet, mert szervezettségben, akaratban, harcosságban az ellenfél fölé tudtunk nőni. Köszönöm a fiúknak a szülinapi ajándékot.
Vigh László: – Szégyellem magam az eredmény miatt. Nagy csalódás ez az egész. Múlt héten remekül játszottunk, most pedig… Néhány játékosom teljesítményével elégedetlen vagyok.

OBSK Oroszlány–Bábolnai SE 5-2 (2-1)

Sebestyén Ferenc: – Jó ritmusban kezdtünk, aztán jött a menetrend szerinti kapott gól. A játék az első félidőben is rendben volt, a szünet után viszont már az eredmény is. A kapu előtti hatékonyság volt megint a kulcs.
Józsa Péter: – Kíváncsi lettem volna, hogy létszámazonosságnál mi lett volna a vége. Tisztességesen küzdött a csapat, Oroszlányon belefér a vereség.

Zsámbéki SK–Vértesszőlősi SE 4-1 (1-1)

Bodó László: – Hamar megszereztük a vezetést, de jött a válasz egy büntetőből. Ez megfogta a csapatot, de a második félidőben nagyon feljavultunk és gyönyörű gólokkal nyertünk. Nagyon nagy öröm számomra, hogy újabb fiatalok mutatkoztak be az első csapatban. Ezen az úton megyünk tovább és ott is maradunk.
Tokaji Zsolt: – Az első félidő alapján nem volt benne a mérkőzésben, hogy ilyen arányban veszítsünk. A szünet után könyörtelenül kihasználta a Zsámbék minden hibánkat, így ellenfelünk megérdemelt győzelmet aratott.

Nyergesújfalu SE–Wati Kecskéd KSK 4-5 (4-1)

Jánosi Dániel: – Agyon­nyert mérkőzést sikerült elveszítenünk, mérhetetlenül csalódott vagyok.
Linczmaier László: – Nehéz volt számunkra a sportágváltás, ugyanis sokszor a focival is gondunk van, hát még a vízilabdával… 1-4 után viszont óriásit küzdött a csapat, és a két reaktivált játékossal felejthetetlen győzelmet arattunk.

Tatabányai SC-Sárisápi BSE 3-0 (3-0)

P. Nagy László: Nagyon rossz időben, jó hangulatú, jó mérkőzést játszottunk. Nehezen törtük meg a Sárisáp ellenállását, de megérdemelten nyertünk. Köszönjük a kilátogatóknak, akik ilyen rossz időben is buzdították a csapatunkat.
Karcagi Pál: Gratulálok a Tatabánya bajnoki címéhez, sok sikert az osztályzón! Gratulálok az én csapatomnak is, ma tisztességesen helyt álltunk, kaptunk két lepattanóból gólt, de végig fegyelmezettek maradtunk.