Tatabányai SC-Vértesszőlősi SE 9-1 (5-0)

Bekő Balázs: – Jó mérkőzést csináltunk, határozott volt a támadójátékunk, szép gólokat szereztünk. A védekezés annyira már nem tetszett, van még miben javulnunk. Annyi azért az igazsághoz tartozik, hogy ellenfelünknek is voltak jó periódusaik, és a gólkülönbséget kissé túlzónak tartom.
Tokaji Zsolt: – Gratulálok a Tatabányának, megérdemelt győzelmet arattak. Az eredmény ellenére a csapatomat is dicséret illeti. Nem játszottunk alárendelt szerepet, még ha az eredmény nem is ezt tükrözi.

Nagyigmándi KSK-FC Esztergom 0-3 (0-1)

Slézinger László: – Az első félidő alapján csak gratulálhatok a csapatnak. Állták a sarat. A pályának a minősége befolyásolta a végeredményt. Gratulálok a csapatnak a tisztes helytállásért, az Esztergomnak pedig a győzelemhez.
Váczy Dávid: – Amiért jöttünk Nagyigmándra, azt hazavisszük. A három pont mellett három rúgott gól, és kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést. Játékra alkalmatlan pályán kellett játszani, egy jobb talajon fölényesebb győzelmet arattunk volna.

Tatai AC-Zsámbéki SK 0-5 (0-2)

Kisék Szabolcs: – Helyenként kézilabda mérkőzésen éreztük magunkat, hiszen a játékvezetők több alkalommal is továbbengedték a kéz-, és lesszituációkat. A kiállítás miatt elvesztettük játékosunkat, így nagyon nehézzé vállt a folytatás. Gratulálok a Zsámbéknak a győzelemhez, mi pedig tovább szeretnénk építeni a csapatunkat.
Bodó László: – Nagyon örülök a győzelemnek, minden pont nagyon fontos, pláne így, hogy a vetélytársak is hullajtják a pontokat. A játékunkon van még mit javítani, de ezen dolgozunk minden héten.

Sárisápi BSE-Nyergesújfalu SE 3-1 (2-0)

Beck Tamás: – Próbáltunk a csapatba önbizalmat önteni, ami sikerült is. Óriási akarással játszott a csapat. Úgy gondolom, teljesen megérdemelten nyertünk. Sok helyzetet alakítottunk ki, ebből hármat be is lőttünk. Ha továbbra is így állnak hozzá a srácok, fogunk még meglepetéseket okozni ebben a szezonban. Nagyon örülünk, hogy sikerült kapust igazolnunk, Szabó Dávid két év kihagyás után remekül tért vissza, és még egy büntetőt is fogott.
Jánosi Dániel: – Csapatom ma nagyon fegyelmezetlenül játszott, óriási egyéni hibákat vétett, aminek nem lehet más az eredménye, csak vereség.

OBSK Oroszlány-Bábolnai SE 2-1 (1-1)

Sebestyén Ferenc: – Egy olyan mérkőzést tettünk nehézzé, amit az első félidőben el kellett volna dönteni. Az első félidő végén ezerszázalékos ziccert hibáztunk… A második félidőben már minden volt, nem a labdarúgásról szólt a helyzet. A lényeg az, hogy három pont zsebben van.
Józsa Péter: – Minden meccsünk hat pontos, mert szoros a tabella. Ezen a meccsen nem szabadott volna kikapni, de sikerült. A második játékrész helyzetei alapján nekünk kellett volna győzni.

Vértessomlói KSK-Kecskéd KSK 1-5 (0-3)

Dupai János: – Azt gondolom, hogy jól kezdtünk, nem volt gond a vitatott kiállításig, ami aztán eléggé megpecsételte a sorsunkat. Addig egálban voltunk. A kiállítást erősnek gondolom, meg is büntette a Kecskéd egyből. A szünet után a srácok próbálkoztak, játékban javultunk a múlt hetihez képest.
Linczmaier László: – Kezdésnek elment, de eléggé káoszos volt. Rosszul reagáltunk az emberelőnyös szituációra, a játékban ennél több kell a továbbiakban. A potenciál megvan a csapatban, de még nem állt össze a puzzle. A Somló előtt le a kalappal, egy pillanatra sem adta fel.