Labdarúgás A Megyei Kupa döntője volt a cél szerdán, négy csapat feszült egymásnak. A nagyobbnak ígérkező rangadó a Zsámbék-Nyergesújfalu összecsapás volt, hiszen a Zsámbék egyrészt címvédő a kupában, másrészt megnyerte az első osztályú bajnokságot. Az már csak hab a tortán, hogy ezt épp a Nyergesújfalu ellen tette nemrégiben. A találkozó első részében a Zsámbék szerzett vezetést, azonban a második félidőben egalizálni tudott a Nyergesújfalu. A döntés ismét a büntetőkre maradt, ebben a műfajban pedig most a Nyergesújfalu volt a jobb, így be is jutott a döntőbe, a címvédés pedig ezzel elmaradt.

A másik ágon a Csolnok fogadta a Tatát. A csolnokiak már elütöttek a továbbjutástól egy első osztályú csapatot az előző körben, a Tata pedig épp egy másodosztályú gárda ellen jutott tovább, akkor az Ászár ellen 7-5-re győzött. A bajnokságban mindkét klub a dobogóért küzd, csak a Tata az első-, a Csolnok a másodosztályban. A vezetést a hazai együttes szerezte meg, ám végül a Tata még az első félidőben fordított, így a Nyergesújfalu mellett a Tata játszik a döntőben, még a két vesztes csapat a bronzért harcolhat majd.

Megyei Kupa, 4, forduló, a döntőbe jutásért

Zsámbéki SK-Nyergesújfalu SE 1-1 (1-0) büntetőkkel 0-2
Zsámbék, vezette: Büki G. (Vojvoda M., Lovas G.)
Zsámbék: Tugyi – György, Orosházi, Sugár B., Áprily, László (Sugár S., 89.), Terplán, Szlovák (Bíró, 71.), Mártfonfi (Bedő, 56.), Homoki (Lőrinczy, 69.), Marticsek. Vezetőedző: Bodó László.
Nyergesújfalu: Borsiczki – Kozák, Tóth, Fellegi, Vass, Manga (Hamza, 46.), Vida, Mann, Balogh, Máté-Kovács (Antal, 46.), Molnár A. Vezetőedző: Darabos Gábor.
Gólszerzők: Terplán (28.), illetve Vida (61.)

Csolnoki SZSE-Tatai AC 1-3 (1-3)
Csolnok, vezette: Linn K. (Szeibert P., Katona B. M.)
Csolnok: Merész – Barlangi T. G. (Gause P., 88.), Yousif, Tarkövi, Barlangi B., Zsolnay (Bokros, 46.), Gause B., Seregi (Putnoki, 77.), Kovács B. (Vörös, 56.), Kovács L., Pázmándi (Nebehaj, 84.). Vezetőedző: Karcagi Pál.
Tata: Csákány – Felső, Szűcs, Suhai, Tóth (Dragonya, 62.), Lázár (Kisék, 58.), Mészáros (Schaffer, 86.), Visnyovszki (Putnoki, 78.), Martonfi (Bogár, 75.), Hauzer. Vezetőedző: Wéber Roland.