Atlasz Geodézia, Megyei I. osztály, 23. forduló. A hétvégén ismét összecsaptak a felek. A Koppánymonostor és a Nagyigmánd nem túl sok győzelmet szedett össze eddig tavasszal, most javítani akartak. A Nagyigmánd az előző hétvégén győzni tudott, így most nagyobb önbizalommal mehettek neki a meccsnek. A vezetést az első félidő végén a Nagyigmánd szerezte meg, majd a szünet után gyorsan megduplázták az előnyüket. Ezt követően azonban percek alatt kettős emberhátrányba kerültek a vendégek, de a Koppánymonostor így is csak szépíteni tudott. Ezzel újabb győzelmet arattak a nagyigmándiak, ami sorozatban a második volt.

Koppánymonostor SE-Nagyigmándi KSK 1-2 (0-1)
Komárom, vezette: Csejtei Cs. (Fiderman M., Erdélyi D.)
Koppánymonostor: Ujszászi – Margl, Bilkó, Venczel, Pekler, Patócs (Vass, 82.), Rácz (Szőnyi, 63.), Sinkó (Tatai, 72.), Köllner (Egyed, 72.), Dávid, Hegedüs. Vezetőedző: Vigh László.
Nagyigmánd: Udvardi – Gudmon, Altrichter (Horváth, 55.), Hévizi (Viola, 67.), Nagy, Müller, Fehér, Boros, Szűcs, Simon, Járóka (Holbik, 76.). Vezetőedző: Mohácsi Antal.
Gólszerzők: Patócs (58.), illetve Szűcs (45.), Nagy (50.)
Kiállítva: Bilkó (89.), illetve Gudmon (53.), Nagy (57.)
Jók: senki, illetve mindenki.

A Tata magabiztosan hozta a három pontot. A hazai pályán lévő tataiak már a tizedik percben megszerezte a vezetést, majd tíz perccel később már három volt a különbség. A szünet előtt a Vértessomló ugyan szépített, de a találkozó utolsó tizenöt percében még kettőt lőtt a Tata. Kovács lőtte az utolsó gólt, így végül 5-2 lett a vége, aminek a Tata örülhetett.

Tatai AC-Vértessomlói KSK 5-2 (3-1)
Tata, vezette: Frank V. L. (Sirokmán A., Szijjártó M.)
Tata: Valakovics (Kovács B., 65.) – Csapó (Kovács K. S., 76.), Bombicz, Csordás G., Berki, Csordás D., Nagy (Benkő, 76.), Rába, Tebele (Járóka, 66.), Molnár, Korcsok. Vezetőedző: Wéber Roland.
Vértessomló: Sztán – Németh G., Koller, Kovács D. (Eigner Zs., 60.), Antalovits, Szepesi (Antal, 75.), Kovács K. (Batin, 46.), Einger B., Erdei (Murányi, 83.), Kovács S., Petőcz. Vezetőedző: Dupai János.
Gólszerzők: Csordás D. (10.), Korcsok (12.), Rába (19., 74., 80.), illetve Koller (42.), Kovács S. (90.)
Jók: mindenki, illetve Batin, Kovács S.

Fontos meccset játszott a Kecskéd és a Vértessomló. Ősszel is találkoztak, akkor 1-1-et játszottak, most is ez lett a vége. Pedig már a második percben megvolt a vezetést a mostanában remek formában lévő Vértesszőlősnek, de Pető az első játékrészben egyenlíteni tudott. Az utolsó negyed órában a Kecskéd emberelőnyben volt, de így sem tudták megszerezni a győztes gólt, így tehát döntetlennel zárult a találkozó.

Wati Kecskéd KSK-Vértesszőlősi SE 1-1 (1-1)
Kecskéd, vezette: Kiss L. (Bábszki G., Miráki G.)
Kecskéd: Ténai – Németh, Bucsi, Polyák (Greskó, 62.), Horváth, Pető, Mérten, Farkas, Neukunft, Tomayer R., Maronga R. (Kiss, 62.) Vezetőedző: Wéber Balázs.
Vértesszőlős: Giber – Juhász, Kiprich (Gulyás, 30.), Matláry, Dr. Veréb, Szappanos, Plotár, Szerencse, Hanikám, Hegedűs, Bognár (Bánhidai, 60.). Vezetőedző: Kiprich József.
Gólszerzők: Pető (35.), illetve Szappanos (2.)
Kiállítva: Hanikám (74., Vértesszőlős)
Jók: Farkas, Pető, Neukunft, Bucsi, illetve senki.

Mindössze egy gól döntötte el a forduló rangadóját. A Komárom Zsámbékra utazott, és szenvedett meg. A 23. percben Kovács találatával szereztek vezetést, ám több gól nem jött össze. A Zsámbéknak a meccs végén meg volt a lehetősége az egyenlítésre, ám Rigó kapus a helyén állt. Ezzel a Komárom éppenhogy, de győzni tudott egy küzdelmes meccsen.

Zsámbéki SK-Komárom VSE 0-1 (0-1)
Zsámbék, vezette: Szeibert P. (Katona B. M., Gabala Zs.)
Zsámbék: Lakatos – Juhász, Marticsek, Sugár, Mann, Király (Tuba, 81.), Kósa Szilágyi, Szabó, László, Veréb (Karai, 74.), Dávid. Technikai vezető: Bodó László.
Komárom: Rigó – Módi (Göncz, 86.), Kovács, Szabó, Musitz, Kiss (Végh T., 68.), Solymos, Vincze (Schiller, 81.), Katona, Kenesei, Végh B. Vezetőedző: Bozsik Péter.
Gólszerző: Kovács (23.)
Jók: mindenki, illetve Rigó, Módi, Kovács, Musitz.

A Nyergesújfalu és az Ács is pocsék formában volt a forduló előtt, így ez remek lehetőség volt mindkét csapatnak a javításra. A vezetést az Ács szerezte meg, ám még az első félidőben emberhátrányba került miután csak 11 emberrel utaztak el, és egy játékos megsérült. A Nyergesújfalu fordítani tudott az első félidőben, ám ekkor még szoros volt a meccs. A térfélcsere után aztán belehúzott a Nyerges, és sorra lőtték a gólokat. Végül összesen tíznél álltak meg, amivel alaposan kiütötték az Ácsot. Manga öt gólt rúgott, amivel a hétvége legeredményesebb játékosa lett. Az Ács szenvedhet tovább…

Nyergesújfalu SE-Ácsi Kinizsi SC 10-1 (2-1)
Nyergesújfalu, vezette: Tamási P. (Fiderman Sz., Szántó R. D.)
Nyergesújfalu: Koller – Tóth, Gimesi, Manga, Nagy (Balogh, 67.), Kottra (Fellegi, 57.), Takács (Jámbor, 51.), Klányi, Katona, Szoboszlai (Szabó, 46.), Fekete. Vezetőedző: Petres Tamás.
Ács: Boráros – Szalai, Füredi, Ódor, Fehér, Sallai, Mesterházi, Kohár M., Lami, Zvér, Mészáros. Vezetőedző: Karvaj Imre.
Gólszerzők: Manga (21., 38., 51., 64., 85.), Takács (49.), Kottra (54.), Tóth (72.), Fellegi (77.), Jámbor (90.), illetve Zvér (16.)
Jók: Gimesi, Tóth, Manga, Fellegi, illetve senki.

Az Oroszlány számára igen mumus ellenfél a Sárisáp, hiszen mostanában nem sok győzelmet ünnepelhettek ellenük. Ez a mostani sem volt egy lenyűgöző játék, ám Soós első félidő végén szerzett góljával végül az Oroszlány tudott nyerni. Ezzel meg is előzték a Zsámbékot a tabellán.

OBSK Oroszlány-Sárisápi BSE 1-0 (1-0)
Oroszlány, vezette: Széplábi G. (Tóth R., Komáromi N.)
Oroszlány: Boros – Győri, Soós, Bukovecz, Török, Fodor, Mester (Simonka, 64.), Földi, Tóth (Kiss, 66.), Kelemen, Minárcsik. Vezetőedző: Hagymási Zoltán.
Sárisáp: Molnár – Fürst, Szenes (Párkányi, 55.), Szakmáry (Jantos, 50.), Pálinkás, Jurásek Zs., Fluxa, Góman, Farkas, Karcagi, Kopányi. Vezetőedző: Karcagi Pál.
Gólszerző: Soós (43.)
Jók: Bukovecz, Kelemen, Soós, illetve Kopányi, Farkas.

Az FC Esztergom-Bokod Transintertop meccs elmaradt, ezt április 20-án pótolják.

Van egy ötszázasod? Támogasd a weboldalunkat, nekünk hatalmas segítség. Mutatjuk a részleteket!