A harmadosztályban is megkezdődtek a küzdelmek, bár egy csapat már vissza is lépett. Erről ITT tudsz olvasni részletesen. Ha a bajnokság összefoglalója érdekel a hétvégéről, azt is mutatjuk. A déli csoporté ITT, míg az északié ITT olvasható. 

Balogh Richárd (Almásfüzitő) – Két éve Dadon, az előző szezonban Várgesztesen, most pedig Almásfüzitőn rúgja számolatlanul a gólokat. Most épp mesterhármast szerzett.

Hideg Zsolt Dániel (Szákszend) – A friss igazolás hamar elkezdte törleszteni a belé fektetett bizalmat, hiszen egymaga végezte ki a Kisigmándot. Négy gólt vágott, ezzel a góllövőlista élére ugrott.

Kuti Tivadar (Bakonyszombathely) – Hiába ment kettővel a Csém a Bakonyszombathely ellen, Kuti duplájával előbb egalizáltak, majd győztek is a vendégek.

Fiedler Ferenc (Dunaalmás) – A forduló meglepetése volt, hogy a Dunaalmás kiütötte a bajnokesélyes Naszályt. Fiedler mesterhármassal vette ki ebből a részét.

Imre Tibor (Epöl-Máriahalom)- Nem áll le, rögtön a nyitányon egy mesterhármassal kezdett, amivel pontot mentett csapata.

Barlangi Balázs (Csolnok) – A hétvége legeredményesebb játékosa, egymaga öt gólt vállalt, pedig még csak 18 esztendős.

Kovács Henrik (Tardos) – Nem rajta múlt, hogy a Tardos kiesett, most viszont rajta, hogy nyertek – két gólt is szerzett.

Somogyi Norbert Ákos (Baj) – Két gólja csak a döntetlenre volt elég a hétvégén. 

Ki volt az első osztály 8. fordulójának legjobbja?

  • Szabó Márk (Kecskéd) (42%, 136 Szavazatok)
  • Koller Tamás (Tát) (18%, 59 Szavazatok)
  • Zuggó János (Tata) (17%, 55 Szavazatok)
  • Valkó Miklós (Koppánymonostor) (12%, 40 Szavazatok)
  • Lőrinczy Szilárd (Zsámbék) (10%, 32 Szavazatok)

Összes szavazó: 322

Betöltés ...
 Betöltés ...