Szokás szerint mutatjuk, hogyan nyilatkoztak a vezetőedzők a hétvégi forduló után. Ezúttal a 21. fordulót játszották hétvégén.  FC Esztergom-Nagyigmándi KSK 8-0 (5-0)

 

Mátyás Zsolt: – Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Kitartást a vendégcsapatnak a bajnokság hátralevő részéhez.

Mohácsi Antal: – A hazaiak ekkora különbséggel is megérdemelten nyerték meg a mérkőzést, gratulálunk nekik.

Tatabányai SC-Koppánymonostori SE 3-1 (2-0)

 

P. Nagy László: – Nyögvenyelősre sikeredett a mérkőzés, az ellenfél jól levédekezte az összes területet. Így is meggyőzőnek tűnhet a győzelmünk, de nem volt könnyű.

Vigh László: – Nagyon örülök annak, hogy ilyen mérkőzést tudtunk játszani. Úgy gondolom, hogy büszkék lehetünk magunkra. Volt tartásunk, tudtunk labdát birtokolni, támadásokat vezetni. Dolgozunk tovább, hogy a következő meccseken eredményeket is tudjunk elérni.

Sárisápi BSE-Vértessomlói KSK 3-2 (2-1)

 

Karcagi Pál: – Úgy indult a mérkőzés, hogy akár sokgólos gála is lehet… Aztán 2-0 után érthetetlenül leálltunk, kihagytunk jó pár nagy ziccert, a foci pedig büntetett… A végére egy nyögvenyelős győzelem lett, a három pont mellett sok mindennek nem tudok örülni…

Dupai János: – Az első fél­időben a Sárisáp eldönthette volt a meccset, jól játszottak. A szünet után viszont a csapatom összekapta magát, és hátrányból felállt, akár még a győzelmet is megszerezhettük volna.

Ácsi Kinizsi SC-Nyerges­újfalu SE 0-9 (0-6)

 

Sipos István: – Végre tudtunk örülni. Nem az eredménynek, hanem annak, hogy teljes létszámmal tudtunk kiállni. Már-már futballcsapat kinézete volt a csapatnak. A kilenc gól ellenére is voltak jó teljesítmények.

Jánosi Dániel: – A mérkőzés legnagyobb pozitívuma az volt, hogy sok fiatalt tudtam játszatni, meg is hálálták a bizalmat.

Wati Kecskéd KSK-Zsámbéki SK 0-5 (0-1)

 

Linczmaier László: – A játék képe alapján elég fura végeredmény alakult ki. Magyarázkodni viszont ilyenkor nem illendő, így gratulálok a Zsámbéknak.

Bodó László: – Az első fél­idő nagyon nehéz volt, többször a szerencse mentett meg minket a góltól. De a másodikban mindjárt jött a gól, és úgy érzem, eldöntötte a mérkőzést. Értékes pontokat szereztünk, csak egy újabb játékost vesztettem ma…

Vértesszőlősi SE-OBSK Oroszlány 1-2 (1-0)

 

Tokaji Zsolt: – Csak dicsérni tudom a csapatomat, nehezen adtuk meg magunkat az Oroszlánynak. Gratulálok az ellenfélnek a második helyhez.

Sebestyén Ferenc: – A játékba most sem tudok belekötni, viszont a támadó harmadban lévő kreativitás eldöntheti a mérkőzést. Mentálisan jobbak voltunk, a lényeg a három pont.

Bábolnai SE-Tatai AC 8-3 (3-0)

 

Józsa Péter: – Mindenféleképpen örülünk a nagy arányú hazai győzelemnek. A második félidő elején túléltünk egy hullámvölgyet, utána viszont egyenesbe jöttünk.

Kele Zoltán: – El kell gondolkodni, hogy hány játékosunk hivatott arra, hogy a megyei első osztályban szerepeljen. Minden ellenünk van… A csapat ilyen összeállításban még nem játszott, kényszermegoldások voltak, de ez sem magyarázat arra, hogy 3-4 gólt adunk az ellenfélnek.